≫ 

Er Srbija leti do 33 destinacije, uskoro kreću letovi i za Oslo

Letovi sa aerodroma u Beogradu i Nišu

  • 0
Kraljevo, aerodrom, avion AIR Serbia, Er Srbija Foto: Tanjug/Er Srbija

Er Srbija trenutno leti do ukupno 33 destinacije sa aerodroma u Beogradu i Nišu, a na listi destinacija je od prošle nedelje i norveška prestonica Oslo, do koje će se leteti dva puta nedeljno na novoj redovnoj liniji, saopšteno je danas Tanjugu iz nacionalna avio-kompanija Republike Srbije.

Usled odluke vazduhoplovnih vlasti Austrije, Italije i Rumunije da se privremeno suspenduju komercijalni letovi, Er Srbija je bila prinuđena da obustavi letove između Beograda i destinacija u tim zemljama do 31. jula.

Er Srbija iz Beograda leti i za Amsterdam, Atinu, Barselonu, Berlin, Brisel, Kopenhagen, Dizeldorf, Frankfurt, Istanbul, Larnaku, London, Madrid, Njujork, Nicu, Pariz, Prag, Sofiju, Štokholm, Štugart, Solun, Tiranu i Cirih.

Avioni ovog prevoznika iz Beograda lete i za Ljubljanu, Banja Luku, Dubrovnik, Sarajevo, Skopje, Split i Zagreb.

Sa niškog aerodroma Er Srbija leti na tri destinacije u Nemačkoj: Frankfurt - Han, Hanover i Nirnberg.

Posle perioda vanrednog stanja usled pandemije korona virusa, Er Srbija je 21. maja počela sa postepenom obnovom letova a tada su ponovo uspostavljeni letovi do četiri destinacije.

Do današnjeg dana srpska nacionalna avio-kompanija pažljivo prati razvoj situacije u vezi sa ograničenjima putovanja i zabranama obavljanja putničkog avio-saobraćaja u pojedinačnim zemljama i u skladu sa tim kontinuirano prilagođava svoj saobraćaj.

Video: Letom za Cirih Er Srbija obnovila putnički saobraćaj

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA