• 0

Er Srbija leti do 33 destinacije, uskoro kreću letovi i za Oslo

Letovi sa aerodroma u Beogradu i Nišu

  • 0
Kraljevo, aerodrom, avion AIR Serbia, Er Srbija

Foto: Tanjug/Er Srbija

Er Srbija trenutno leti do ukupno 33 destinacije sa aerodroma u Beogradu i Nišu, a na listi destinacija je od prošle nedelje i norveška prestonica Oslo, do koje će se leteti dva puta nedeljno na novoj redovnoj liniji, saopšteno je danas Tanjugu iz nacionalna avio-kompanija Republike Srbije.

Usled odluke vazduhoplovnih vlasti Austrije, Italije i Rumunije da se privremeno suspenduju komercijalni letovi, Er Srbija je bila prinuđena da obustavi letove između Beograda i destinacija u tim zemljama do 31. jula.

Er Srbija iz Beograda leti i za Amsterdam, Atinu, Barselonu, Berlin, Brisel, Kopenhagen, Dizeldorf, Frankfurt, Istanbul, Larnaku, London, Madrid, Njujork, Nicu, Pariz, Prag, Sofiju, Štokholm, Štugart, Solun, Tiranu i Cirih.

Avioni ovog prevoznika iz Beograda lete i za Ljubljanu, Banja Luku, Dubrovnik, Sarajevo, Skopje, Split i Zagreb.

Sa niškog aerodroma Er Srbija leti na tri destinacije u Nemačkoj: Frankfurt - Han, Hanover i Nirnberg.

Posle perioda vanrednog stanja usled pandemije korona virusa, Er Srbija je 21. maja počela sa postepenom obnovom letova a tada su ponovo uspostavljeni letovi do četiri destinacije.

Do današnjeg dana srpska nacionalna avio-kompanija pažljivo prati razvoj situacije u vezi sa ograničenjima putovanja i zabranama obavljanja putničkog avio-saobraćaja u pojedinačnim zemljama i u skladu sa tim kontinuirano prilagođava svoj saobraćaj.

Video: Letom za Cirih Er Srbija obnovila putnički saobraćaj

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima