Er Srbija obnavlja letove za Crnu Goru od 19. avgusta

Ponovo se može leteti za Crnu Goru

  • 7
Delta Air Lines, Tajik, AS, Iberia Foto: Tanjug/Er Srbija

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija će od srede, 19. avgusta, letom na relaciji Beograd-Tivat, ponovo uspostaviti vezu sa crnogorskim primorjem, a istog dana će realizovati i prvi let iz srpske prestonice ka Podgorici.

Kako je saopšteno iz Er Srbije, u planu je da se do kraja letnje sezone obavi najviše 296 letova na linijama do Crne Gore.

- Veoma sam zadovoljan što su se stekli uslovi za ponovno uspostavljanje avio-saobraćaja do Tivta i Podgorice. Planirano je da naši putnici do kraja letnje sezone imaju na raspolaganju gotovo 60.000 sedišta na linijama između Srbije i Crne Gore - izjavio je Dankan Nejsmit, generalni direktor Er Srbije, a prenosi "Tanjug".

On je dodao da će Er Srbija nastaviti da pažljivo prati razvoj situacije i da će saobraćaj sa Crnom Gorom kontinuirano prilagođavati eventualnim promenama u ograničenjima putovanja i tražnji.

Prema trenutnom redu letenja, planirano je da Er Srbija ka Podgorici saobraća do 15 puta nedeljno. Na liniji do Tivta, planirano je da nacionalni avio-prevoznik leti do 16 puta nedeljno.

Er Srbija će od 21. avgusta, takođe, ponovo uspostaviti letove između Niša i Tivta. Letovi će se obavljati dva puta nedeljno, petkom i nedeljom, do 20. septembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA