U Pakistanu zbog Covid-19 zatvoreno dvadesetak hotela

Hotelski radnici koji su pozitivni na virus nalaze se u izolaciji

  • 0
Pakistan foto: pixabay.com

Vlasti u Pakistanu odlučile su da zatvore dvadesetak hotela smeštenih na jednoj turističkoj destinaciji na severozapadu zemlje pošto je 47 zaposlenih u tim objektima bilo pozitivno na testiranju na korona virus.

Kako je saopštio jedan lokalni zvaničnik, juče je u tri područja jednog okruga u tom delu zemlje uveden karantin radi sprečavanja širenja korona virusa, a hotelski radnici koji su pozitivni na taj virus nalaze se u izolaciji u objektima u kojima su zaposleni.

Zdravstvene vlasti Pakistana saopštile su danas da su u protekla 24 čaša zabeležena četiri nova smrtna slučaja prouzrokovana oboljevanjem od COVID-19, što je najniži broj preminulih u jednom danu još od marta, navodi AP.

Otkako je u februaru zabeležen prvi slučaj COVID-19 u Pakistanu, u toj zemlji je ukupno registrovano više od 275.000 COVID-pozitivnih lica i blizu 6.300 smrtnih slučajeva prouzrokovanih tim oboljenjem.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA