≫ 

Nerazdvojne prijateljice posetile vodopade u Brazilu: Poginule su odmah nakon objavljivanja slike

Nije im bilo spasa

  • 0
Monika Medeiros i Bruna Velaskez Foto: Printskrin Instagram

Tinejdžerke Monika Medeiros (19) i Bruna Velaskez (18) iz Brazila poginule su nakon pada sa 30 metara visoke litice, samo nekoliko trenutaka nakon što su objavile fotografiju na svojim Instagram profilima.

Monika i Bruna su istraživale prirodne lepote Brazila, te su rešile da se prošetaju i posete jednu od zabranjenih lokacija - vodopade u mestu Lages, sa kojih se pruža impozantan pogled.

Nerazdvojne prijateljice su se navodno fotografisale kraj vodopada, a prema navodima lokalne policije,  jedna od devojaka se okliznula dok je hodala blizu vrha vodopada, a druga je izgubila ravnotežu kada je prišla da joj pomogne.

Nažalost, tinejdežrke su pale sa vrha litice vodopada i nije im bilo spasa.

Bruna Velaskez je preminula na licu mesta, pre nego što su spasioci stigli, dok je Monika Medeiros umrla u bolnici od zadobijenog povreda ubrzo nakon spašavanja.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Monique Medeiros (@nique_medeiross) on

Kako prenosi britanski San, policija je potvrdila da je Medeiros imala „tešku povredu glave“ zbog koje je helikopterom prevezena u bolnicu.

Kako prenose lokalni mediji, vodopad koje su posetile tinejdžerke je zabranjen za turiste, ali meštani često posećuju to područje.

Prijateljice su objavile fotografije sa ove lokacije na kojoj se dogodila tragedie nekoliko trenutaka pre nego što su poginule.

Video: Tragična žurka ruske bogatašice! Bacila suvi led u bazen, poginuo joj muž i dvoje prijatelja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA