≫ 

Beba koja je rođena u avionu osvojila besplatne karte za putovanja tokom celog života

Iako nije idealno okruženje za porođaj, mama i beba su prošle kroz jedinstveno iskustvo

  • 1
Trudnica, avion Foto: Shutterstock

Dok je prošle nedelje putovala iz Londona u Kairo, Hiam Nasr Nagi Daban (38) iz Jemena porodila se u avionu, a rođenje bebe u ovim uslovima se definitivno isplatilo jer je beba od avio-kompanije dobila besplatne karte za putovanja avionom tokom celog života.

Jemenka Hiam je 16. septembra letela avionom kompanije EgyptAir iz glavnog grada Velike Britanije za egipatsku prestonicu, kada je počela da oseća trudove.

Jake kontrakcije predstavljale su znak da je beba spremna za rođenje.

Nakon što je trudnica prijavila da ima bolove kapetan je zatražio hitno sletanje u Minhen - ali putnica se porodila pre nego što je avion sleteo. 

Iako nije idealno okruženje za porođaj, Hiam i njena beba su prošle kroz jedinstveno iskustvo, koga će se celog života rado sećati.

Osim toga, avio-kompanija EgyptAir je novorođenčetu, koje je rođeno na letu MS777, dodelila doživotne avio-karte za njihove letove. 

EgyptAir je na Tviteru saopštio da je kompanija nagradila devojčicu besplatnim kartama za putovanje avionom tokom celog života, a ujedno su menadžment tim i direktori čestitali hrabroj mami na rođenju bebe.

Video: Jedini avion u kojem možete da sedite u biznis klasi svaki dan, bez testa na koronu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • фебо

    23. septembar 2020 | 14:01

    Једна ствар ми није јасна.ја сам мислио да је женама које су у поодмаклој трудноћи,забрањен лет авионом из здравствених разлога(али судећи по овоме,изгледа да нисам у праву)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA