Besplatno noćenje u najluksuznijim hotelima zajedno sa kućnim ljubimcima: Da, moguće je!

Odlična vest za sve vlasnike kućnih ljubimaca

  • 0
Pas Foto: Pexels/Helena Lopes

Vlasnici kućnih ljubimaca znaju da planiranje putovanja može biti prilično komplikovan zadatak, jer je potrebno unapred smisliti šta ćeti raditi sa svojom voljenom životinjom. Srećom, Hotels.com vlasnicima malo olakšava život!

Internet stranica Hotels.com trenutno traži vlasnike ljubimaca koji će boraviti u pet friendly hotelima, kako bi ocenili smeštaj, uslugu i dodatni sadržaj koji se nudi.

U stvari, vlasnici će dobiti 10 vaučera - svaki vaučer vredi 150 dolara i može se iskoristiti za boravak u hotelu na bazi jednog noćenja.

U ponudi se nalazi čak deset različitih hotela u kojima možete uživati zajedno sa svojim ljubimcem.

Ranije je brend pružao fenomenalnu mogućnost vlasnicima pasa da borave u hotelima namenjenim za kućne ljubimce, ali ove godine u ponudi uključi sve kućne ljubimce - zečeve, mačke, pse, žabe i još mnogo toga!

Akvarijum, mačka Foto: Pixabay

Vaš kućni ljubimac mora da ispuni tri ključna kriterijuma: lako se adaptira na novi prostor u hotelu.  ima poseban karakter (što je najvažnije) i može da stane u hotelsku sobu.

Mislite da vaš ljubimac ima ono što je potrebno?

Jednostavno posetite podelite omiljenu fotografiju svog ljubimca, označite i pratite Instagram nalog @hotelsdotcom i hešteg #CreatureCritics.

Možete da se prijavite do petka 9. oktobra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA