≫ 

Putnici besni zbog sendviča koje su dobili u avionu: Da li je ovo prihvatljiv obrok u biznis klasi?

Putnici su se na Tviteru požalili na kompaniju

  • 5
British Airways, kompanija, logo Foto: Tanjug/AP

Putnici biznis klase Club Europe, avio-kompanije "Britiš ervejz", podelili su svoje nezadovoljstvo zbog hrane koja im je servirana na letu

Putnici su rekli da su za letove izdvojili stotine funti, ali su dobili "razočaravajuće" sendviče kao obroke.

Nezadovoljni putnici kažu da je avio-kompanija za obroke krivila nove propise kovid-19, ali oni smatraju da je zapravo reč o "smanjenju troškovea".

Među onima koji su se žalili bio je i Rafal Smaz, koji je 18. septembra avionom, koji je platio 520 funti, leteo iz Londona za Frankfurt.

Podelio je na Tviteru fotografiju svog „masnog“ sendviča, posluženog u zgužvanoj papirnatoj kesi, i napisao. 

 

- Svi znamo za kovid i određena ograničenja, ali ako kartu za biznis klasu naplaćujete isto kao i pre pandemije stvarno mislite da ovo može biti prihvatljiv obrok?

Nakon što se njegova objava proširila Tviterom, oglasio se portparol britanske kompanije "Britiš ervejz".

- Uveli smo privremeni predlog jela. Putnicima koji putuju na duge destinacije biće ponuđene unapred pripremljeni obroci, ,uključujući jela kao što su salata, vruće predjelo ili sendvič, posluženi sa izborom alkoholnih i bezalkoholna pića. Grickalice će biti dostupne i između obroka. Putnicima  koji putuju u našoj biznis klasi Club Europe, koja se odnosi na kraće letove, biće ponuđen unapred pripremljeni obrok, poput salate ili sendviča sa mogućnošću izbora pića  - objasnio je portparol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    2. oktobar 2020 | 15:25

    U pravu je. Platio je i treba bolja hrana i pice jer je uracunato u cenu. Sramota je stvarno posluziti ovakav obrok

  • DARKO 100%

    2. oktobar 2020 | 14:54

    Sta hocete ,samo mislite na hranu,hocete mozda prsute,pecenice,suvi vrat,jagnjetine,prasetine,kao da niste mogli pred put kuci jesti nego u avionu da se mastite

  • Antiglobalistkinja

    2. oktobar 2020 | 16:36

    Treba da vide "delicije" iz ponude Air Serbia, neoo slomi plombu na "dezertu" , neko se zagrcne suvim sendvidem ...Ipak za biznis klasu kako ke navedeno u tekstu, sramota je ponuditi ovako nesto sa slika, bez obzira da li je kraci let u pitanju bio.Zna se koji je reciprocitet i odnos "cena karte( klase karata) -usluga" .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA