Čudo na italijanskom ostrvu: "Žene koje dodirnu ovu stenu pronaći će momka i udati se"

Italijanska ostrva privlače sve veći broj neudatih devojaka

  • 0
Stromboli ostrvo Foto: Pixabay

Ova italijanska ostrva predstavljaju pravi afrodizijak za sve turiste koji traže ljubav i strast.

Stromboli i Filikudi, Eolska ostrva koji se nalaze u blizini Sicilije, u Tirenskom moru, postaju sve poznatija širom sveta zbog specifične prirode, ali i verovanja da se upravo na ovom tlu se rađaju mnoge ljubavi.

Ova ostrva pobuđuju emocije, svojim „orgazmičnim“ pejzažima osamljenih pećina, očaravajućom florom i vulkanima koji često eruptiraju, a poznata su kao „koralni atoli plodnosti“.

- Mnogi samci koji se ovde sastanu za praznike, na kraju se zaljube i vrate kako bi proslavili venčanje ili rođenje deteta - rekla je Luisa Paduano, vlasnica restorana Le Terrazze di Eolo.

Na ostrvima Stromboli i Filkudi raste jasmin, koji odiše zavodljivim mirisom „toliko snažnim da može izazvati prijatnu vrtoglavicu“.

Stromboli ostrvo Foto: Pixabay

- Zovemo ga "dama noći" - kazala je Luiza za sramežljivo cveće, koje tokom dana izgleda kao skromni zeleni grm, ali se po zalasku sunca pretvara u grozdove beličastih cvetova.

Voda neprestano ključa ispod vulkana Stromboli

- To je vrlo senzualno mesto, ostrvo vatre i strasti. Možete osetiti stalne vibracije,  kao da vulkan eksplodira u vašem telu - kaže lokalna trgovkinja Maria Puglis i dodaje da je poseta ovog ostrva "pravo orgazmičko iskustvo".

Stromboli ostrvo Foto: Pixabay

Voda neprestano ključa ispod vulkana Stromboli, i danonoćno prodire u cementne i kamene konstrukcije - što tera planinare da skinu odeću tokom osmočasovnog penjanja do vrha. Mnogi avanturisti sede ili leže kako bi bolje osetili podrhtavanje zemlje.

Kamen u obliku muških genitalija donosi sreću u ljubavi

Na jugozapadnom delu ostrvu Filikudi okuplja se veliki broj žena koje žele da pronađu partnera.

- One „posećuju razorene morske stene koje okružuju ostrvo, a reč je o formacijama čudnih oblika i boja - rekao je Nino Terano, instruktor ronjenja.

Terano dodaje da jedan takav kamen, oblikovan poput muških genitalija, donosi sreću: devojke koje ga dodirnu na kraju će pronaći momka, udati se i imati puno dece. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 🎠🏰R...R.. (@r_osa_r) on

Ime ove geološke atrakcije, tj. morske stene je La Cana.

Terano takođe dovodi svoje turiste u pećinu "Lover's Cave"  „koja pokreće hormone i pobuđuje strasti".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA