≫ 

AirBnb zahteva od domaćina pojačanu dezinfekciju smeštaja tokom pandemije

Dodatne procedure čišćenja su neophodne

  • 0
airbnb foto: pixabay.com

AirBnb je saopštio će od domaćina tražiti da se pridržavaju dodatnih procedura čišćenja tokom pandemije korona virusa.

Kompanija za deljenje kuća rekla je da domaćini imaju rok do 20. novembra da se obavežu na protokole čišćenja, koji uključuju ribanje podova i drugih površina vodom i sapunom; pranje posteljine na visokoj temperaturi; dezinfekciju predmeta kao što su kvake na vratima.

Domaćini koji se ne pridržavaju procedura mogu biti suspendovani sa Airbnb platforme. Domaćini u Kini su izuzeti jer imaju svoj lokalni program čišćenja, kazali su iz kompanije

AirBnb više ne zahteva od domaćina da stan bude prazan najmanje 24 sata između gostiju, kao u aprilu. Ali svakako kompanija preporučuje 24 sata.

Kompanija je takođe rekla da gosti i domaćini moraju da nose zaštitne maske za lice i da održavaju socijalnu distancu kada komuniciraju jedni s drugima.

AirBnb Foto: Pixabay

AirBnb takođe na svojoj patformi zabranjuje organizovanje zabave u kućama, nakon prošlogodišnje pucnjave na zabavi za Noć veštica u Kaliforniji.

Takođe, kompanija je od proleća zabranila gostima mlađim od 25 godina da rezervišu dom u blizini mesta gde žive ukoliko nemaju istoriju pozitivnih recenzija AirBnb-a.

Video: Jeziv prikaz kako korona virus može da se prenese u restoranu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA