≫ 

U ovom hotelu u Dubaiju gostima plaćaju testiranje na koronu: Turisti im vrede kao suvo zlato

Menadžment jednog od najpopularnijih hotela u Emiratima spremno je odgovorio na krizu izazvanu pandemijom korona virusa

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Hotel “Atlantis" na Palm Džumeiri u Dubaiju odlučio je svojim gostima refundira troškove za testiranje na korona virus.

S obzirom na to da su gosti iz inostranstva u obavezi da urade PCR test pre nego što dođu u Dubai, što povećava troškove putovanja, menadžment jednog od najskupljih hotela u Ujedinjenim Arpaskim Emiratima odlučio je da vrati pune troškove testiranja na Kovid 19 za dvoje gostiju po sobi kroz kompenzaciju.

Troškove testova do 190 dolara gosti “Atlantisa” moći će da potroše na hranu, piće ili korišćenje hotelskih sadržaja koji ne ulaze u cenu iznajmljivanja sobe kao što su masaža, odlazak u SPA centar ili akva-park. Ponuda važi do 30. aprila 2021.godine, a kompenzaciju će moći da iskoriste svi gosti koji budu odseli na ovom hotelu najmanje pet dana. Takođe, ponuda važi do 30. aprila 2021.godine.

- Konstantno se razvijamo kako bismo izašli u susret i zadovoljili sve potrebe naših gostiju - kaže generalni direktor “Atlantisa” Timoti Keli.

Poštujući međunarodne i regionalne zdravstvene i bezbednosne standarde usred pandemije korona virusa, hotel koji često možemo videti u brošurama Dubaija dobio je međunarodno sertifikovanu nalepnicu Bureau Veritas, kao i bezbednosti pečat vlasti Dubaija. Ovo je posebno važno ne samo gostima koji dolaze iz drugih bliskoistočnih zemalja u Emirate, već pre svega poslovnim ljudima iz SAD koji razvijaju biznis na Bliskom istoku.

Ono što se, međutim, gostima koji su od avgusta boravili u “Atlantisu” je činjenica da su mogli da se testiraju na Kovid 19 pre nego što će krenuti put domovine. Menaždment hotela angažovao je zaposlene u lokalnoj klinici koji dolaze u “Atlantis” i testiraju goste na koronu kako oni ne bi morali da napuštaju hotelski kompleks. I ovu uslugu “Atlantis” će zadržati do kraja aprila naredne godine.

Video: Jedini avion u kojem možete da sedite u biznis klasi svaki dan, bez testa na koronu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA