Sunčani oktobar i uživanje na obali Crvenog mora: Ultra All inclusive u Hurgadi za samo 299€!

Kako vam zvuči predlog da možete u sred oktobra uživati na plaži uz perfektno čisto i toplo more? Nama se čini kao nešto što se ne propušta, a uz to je cena aranžmana najpovoljnija do sada

  • 0
Hurgada Foto: Pixabay

Svima bi nam dobro došlo da se u ovom jesenjem periodu opustimo na destinaciji na kojoj je prijatnih 30°C. Toplo i čisto more, ljubazni domaćini koji pre svega brinu o zdravlju svojih posetilaca, odlična hotelska All inclusive usluga, više bazena u okviru rizorta kao adekvatna zamena za more (ukoliko zatreba) i još mnogo toga je ono što čini kvalitetan odmor u Hurgadi.

Sama destinacija podjednako je privlačna koliko i mogućnost da birate broj dana boravka po još atraktivnijoj  ceni. U turističkoj agenciji “Travelland” organizovani su polasci na 6, 7, 9, 10 noćenja. Prvi termin avionskog polaska koji ima specijalnu LAST MINUTE cenu je 25. oktobar. Aranžman od 8 dana i 7 noćenja može da vas košta svega 299 evra. Jedinstvena cena ovog aranžmana obuhvata avio prevoz, aerodromske takse, boravak uz Ultra all inclusive uslugu u hotelima Minamark 4* i Sanny Days 4*, transfere od aerodroma do hotela, asistenciju lokalnog vodiča  u Hurgadi na srpskom ili engleskom jeziku. Planirano vreme poletanja aviona za Hurgadu je u 6:30h. Svakako ćete se više informisati u poslovnici agencije “Travelland” (Dobračina 43, Beograd)

Ono što ćete još korisno saznati je to da je u toku AKCIJA koju je agencija pripremila za obožavaoce Egipta. Naime, svi koji se prijave za polazak 25.10.  i boravak u ALBATROS hotelima dobijaju VAUČERu vrednosti od 50€ za naredno putovanje u Egipat.

Hurgada, Egipat foto: Telegraf.rs

Beach Albatros  4*/ ALL – 7 noći = 420€

Albatros Citadel  5*/ ALL – 7 noći = 455€

Albatros Dana Beach 5*/ ALL – 7 noći = 455€

Albatros White Beach  5*/ ALL – 7 noći = 485€

Albatros Palace  5*/ ALL – 7 noći = 450€

Albatros Aqua Park  4*/ ALL – 7 noći = 400€

Svi hoteli su na nivou svog zadatka ove sezone. Svaki od prostranih hotelskih kompleksa skoro da ima svoju sopstvenu peščanu plažu, a sigurno više od 3 bazena za odrasle i decu, tobogane, sportske terene, aqua parkove, spa centre… Jedno rečju, za svakoga ponešto.

Hurgada je aktulena destinacija i u novembru, pa i u decembru. Onda nema prostora za iznenađenja kada vam u agenciji ponude pregršt termina i polaske na svaka dva-tri dana, počev već od 1. 11.2020. (boravak od 6, 7, 9 ili 10 noćenja).  Najniža cena paket aranžmana je za sada 355 evra po osobi.

POLASCI  na 6 noćenja:  1 / 4 / 7 / 8 / 11 / 14 / 15. novembar

POLASCI na 7 i 9 noćenja:  1 / 8 / 15 / 22 / 29. novembar

POLASCI na 10 noćenja:  4 / 11 / 18 / 25. novembar

Budite ultra brzi i rezervišite svoje mesto na vreme na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Za više detalja informišite se preko internet prezentacije http://www.travelland.rs/. A sve aktuelne ponude pratite na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA