Nema bolje promocije za Hrvatsku: Kad najseksepilnija ukrajinska influenserka ode na odmor

Luisa Kovanski otkrila je hrvatsku obalu i malo je reći da je oduševljena

  • 0
Rovinj

Rovinj / foto: pixabay.com

Ukrajinski model i Instagram seznacija Luisa Kovanski trenutno boravi u Istri, tačnije u Rovinju gde sa svojih 1,1 miliona pratilaca deli niz novih provokativnih fotografija. Prethodno je odmarala u Dubrovniku.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Louisa Khovanski (@louisakhovanski) on

 

Bujna Luisa tako je promovisala Hrvatsku pozirajući na krovu kuće u crvenom vešu zbog čega su je od milja prozvali "modernom Crvenkapom".

- Još uvek nisam uspela da pronađem to mesto na kom bih se osećala potpuno srećno, koje bih mogla zvati svojim domom i gde bih poželela da provedem ostatak svog života. Zato putujem, upoznajem prekrasne gradove, zadivljujuće krajolike. Da li ste vi već pronašli to mesto na kom se vaša duša oseća najsrećnijom - pitala je 27-godišnja influenserka fanove na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Louisa Khovanski (@louisakhovanski) on

 

Iako je uvećala grudi, društvene mreže koristi kako bi promovisala pozitivan stav prema ženskom telu i slavila žensku lepotu u svim njenim oblicima i veličinama, a očigledno i nove destinacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA