≫ 

Ko ne bude poštovao ova pravila na skijalištima u Srbiji, rizikuje da mu se oduzme ski-pas

Na skijalištu moraju da se poštuju epidemiološke mere

  • 12
Dejan Ćika foto: pixabay; printscreen/youtube/stvarnostonline

Direktor Skijališta Srbije Dejan Ćika kaže da se na ski-stazama moraju poštovati propisane epidemiološke mere, a da oni koji se ne pridržavaju mera rizikuju da im bude oduzet ski-pas, prenosi Tanjug.

- Ukoliko se ne poštuju mere na skijalištu, naša redarska služba će prvo upozoravati skijaše, a zatim isključivati iz reda. Imamo mogućnost da se, ukoliko se ne poštuju uslovi koje smo propisali, skijašu oduzme ski pas - rekao je Ćika za TV PInk.

On je naglasio da su svi svesni da je bolje da se poštuju mere, nego da dođe do zatvaranja restorana, kafića, hotela.

Napominje da je na skijalištu izvodljivo sprovesti mere, jer svi skijaši imaju zaštitna odela, kacige, maske, rukavice, svi su napolju, prosečne dužine skija je 1,6 metara što omogućava distancu.

Kako kaže, ove godine "Skijališta Srbije" otvorila su na Kopaoniku četiri nove ski staze, beskontaktnu prodaju karata, a sve kako bi se izbegle gužve.

Najavio je i početak rada gondole koja spaja Brzeću sa Malim Karamanom.

Video: Skijaša na Kopu ima kao da korone nema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    8. decembar 2020 | 09:47

    Kon nece imati nista protiv. .restorani u hotelima krcati..red na zicari kilometarski...da se sve to zatvori.pa gde ce ministri. predsednici odbora.opstina.generali policije savetnic.razne i ljubavnice itd itd..da odvedu decicu na sneg!!??,...oni rade za nas i mi bi trebali prvi da dignemo glas i da skupimo pare da se ti ljudi odmore !!

  • dera

    8. decembar 2020 | 09:55

    Хахахаха, што се слатко насмеја!!!

  • 534

    8. decembar 2020 | 10:25

    Možda je dužina skija 1.60 metara ali to ne sprečava skijaše da u redu za žičaru jedan drugog ne češu ramenima. Živi bili pa videli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA