≫ 

Doček '21. u Dubaiju "samo" 2 miliona €: Najskuplja "najluđa noć" na svetu, šta dobijate za te pare?

U cenu su uračunata i dva veoma vredna poklona

  • 8
Hotel ME Dubai; foto screenshot Youtube/WorldTravels Hotel ME Dubai; foto screenshot Youtube/WorldTravels

Godinama već Dubai je najpopularniji grad na planeti za proslavu Nove godine. Spektakularni vatrometi, svetlosne emisije kod najviše građevine na svetu Burdž Kalife, organizovane masovne proslave širom grada, “džumbus” na ulicama, žurke na plažama širom Persijskog zaliva, nezaboravni provodi u klubovima uz gostovanja najpoznatijih di-džejeva…, sve to čini Dubai gradom u koji turisti hrle na Doček.

Ono što dodatno izdvaja najpoznatiji emirat od drugih svetskih metropola su specijalno osmišljene hotelske ponude za „najluđu noć“.

Doček u Kraljevskom apartmanu u „Burdž al Arabu“, čuvenom hotelu u obliku jedra, već je postao klasik koji sebi mogu da priušte poslovni ljudi iz celog sveta. Još se pamte ponude hotela „White Dubai“ koji je 2018. prodao gostima sto za „najluđu noć“ za 11.000 evra, kao i privatni vatromet 2017. godine u kom su gosti hotela „Shangri La“ mogli da uživaju sa krova apartmana za 23.000 evra.

Ove godine hotelijeri u Dubaiju otišli su korak dalje i ponudili novogodišnju proslavu koju će gosti zaista pamtiti do kraja života kako zbog provoda, tako i zbog uspomena koje će i poneti i odvesti do svog doma.

Naime, menadžeri ME Dubai hotela koji je dizajnirala slavna Zaha Hadid, a koji je otvoren prošlog meseca, ponudili su jedinstven paket za Doček 2021. godine.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели ME Dubai By Meliá (@medubai.hotel)

Paket uključuje boravak od tri noći u hotelskom apartmanu, pun pansion, ali i vredne poklone - novi časovnik iz kolekcije „Bugatti Chiron Tourbillon“ kompanije „Jacob & Co“ i „Bugatti Veyron Grand Sport Roadster“, najbrži i najsnažniji automobil u istoriji „Bugattija“. Cena je srazmerna vrednosti paketa – 1,96 miliona evra.

Ovo nije prvi put da hotelijeri u Dubaiju nude basnoslovno skupe novogodišnje pakete. Ali, paket koji za ispraćaj ove 2020. godine jedan hotel u najpoznatijem emiratu nudi je ubedljivo najskuplji ikada u ovom delu sveta.

Hotel „ME Dubai“ nalazi se u epicentru grada, na nekoliko stotina metara od Dubai mola i Burdž Kalife, a gosti koji budu odlučili da u njemu dočekaju 2021. godinu moći će da uživaju u apartmanu od 31. decembra u 15 časova do 3. januara u podne. O prevozu do kuće neće morati da brinu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šipak

    22. decembar 2020 | 16:43

    Pišite malo o tome kako dočekati novu godinu a da se ne uđe u finansijski minus

  • Tanja

    22. decembar 2020 | 18:33

    Bolest!

  • B

    22. decembar 2020 | 19:32

    Ja da imam na stotine miliona trosio bih itekako na raznorazne gluposti. Mozda cak i ovakve. A i vi bi isto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA