Evo gde ćemo moći da putujemo tokom proleća i leta

Paket aranžmani po najnižim cenama

  • 5
Viva travel Foto: Viva travel

Jeste li se uželeli putovanja? E, pa vreme je da se pokrenete, jer su spremne destinacije na koje ste dugo čekali! Agencija “Viva travel” nastavlja tamo gde smo svi stali prošle godine u ovo vreme.

Kako je lepo znati da možemo ponovo da planiramo letnji odmor! Zdravlje je uvek na prvom mestu, u šta smo se proteklih godinu dana itekako uverili. S druge strane, mnogi su se više nego ikada uželeli putovanja van granica Srbije. U vreme, čini nam se, globalne depresije, sama pomisao da ćemo ponovo putovati i biti turisti na nekoj destinaciji, pozitivno utiče na raspoloženje i mentalno zdravlje.

Vest o otvaranju grčke granice za državljane Srbije odjeknula je u medijima neverovatnom jačinom, što govori koliko su se ljudi uželeli mora i putovanja uopšte. U turističkoj agenciji “Viva travel” od ranog jutra neprestano zvone telefoni sa raznim pitanjima putnika, kako onih koji su ranije izvršili rezervacije, tako i onih novih koji su jedva dočekali “zeleno svetlo” za putovanje i odmor od svega.

Agencija “Viva Travel” je mislila na sve njih, te je tako spremila paket aranžmane za proleće i leto 2021. Svakodnevno radi na novim mogućnostima i rešenjima za putnike koji su se ranije opredelili za destinacije čije su granice još uvek zatvorene. Savet, predloge i korisne informacije o destinacijama možete potražiti na istoj adresi agencije - Krunska 48, u Beogradu, svakog radnog dana od 9 do 20h, a subotom od 10 do 15h.

Viva travel Foto: Viva travel

Na sajtu www.vivatravel.rs upoznaćete se sa celokupnom ponudom za sezonu 2021. Poznata grčka letovališta - Kefalonija, Lefkada, Parga, Krf, Olimpska regija, Stavros, Polihrono, Pefkohori i mnoga druga, imaju svoje pakete na 5, 10, 15 noćenja uz korišćenje organizovanog autobuskog, ali i sopstvenog prevoza (cena paketa već od 49 evra po osobi)

More, sunce, rajska plaža i to u maju! Sve staje u jednu reč – HURGADA.

Agencija “Viva travel” je organizovala DIREKTNE ČARTER LETOVE sa polascima: 17.04. / 24.4. / 1.5. / 2.5. / 8.5. / 15.5. / 22.5. / 29.5.

U pitanju su paket aranžmani od 8 dana po ceni od 419 evra. U cenu su uključeni prevoz, avio takse, transferi, smeštaj u hotelima all inclusive usluge.

Niz lepih dana uživanja na moru ne treba prekidati, pa se ponuda letnjih paketa nastavlja sve do septembra. Prve smene za HURGADU startuju od 14. juna, na 11 i 12 dana, a cena paketa po osobi se kreće od 470 €. Većina hotela obezbeđuje gratis smeštaj za dvoje dece (prvo dete do 14 godina, drugo do 7 god).

Viva travel Foto: Viva travel

A sjajan porodičan odmor očekuje vas u brojnim hotelskim kompleksima širom antalijske i egejske regije po najnižoj ceni od 167 evra za boravak od 10 noćenja uz autobuski prevoz ili od 362 evra uz avionski prevoz. Čarter letovi organizovani su za Alanju, Antaliju, Belek, Kemer, Side, Kušadasi, Marmaris, Bodrum. Turska kao letnja destinacija ostaje i ove sezone pri vrhu prema interesovanjima putnika, jer se kvalitet usluga hotela i gostoprimstvo turskih domaćina ne zaboravlja tek tako. A i FIRST MINUTE popusti do 50% nisu uopšte zanemarljivi. Za ulazak u državu Tursku za sada je još uvek neophodna potvrda o posedovanju negativnog PCR testa.

Treba napomenuti da su svi hoteli u Egiptu, Turskoj, ali i na ostalim destinacijama iz ponude agencije “Viva travel” označeni kao Covid-19 free hoteli, tj boravak je usklađen sa poštovanjem visokih epidemioloških mera zaštite zdravlja gostiiju. 

Viva travel Foto: Pixabay

Sigurni smo da će ovog leta posebnu pažnju naših turista privući i Crna Gora, jer za ulazak u zemlju nije potreban negativan PCR test. Crna Gora nudi pregršt odličnih hotela širom primorja za koje će se mnogi itekako prijatno iznenaditi. U agenciji “Viva travel” možete izabrati hotelski i apartmanski smeštaj koristeći sopstveni prevoz, ali i organizovani autobuski na 5, 10, 15 noćenja (po ceni paketa od 85€ / 125€ / 195€ u skladu sa brojem dana).

Hoteli su visoke kategorizacije, modernizovani i opremljeni tako da zadovoljavaju potrebe i onih najzahtevnijih gostiju. Prvi polasci su spremni već za Uskrs i Prvi maj, tačnije 29.4. i 2.5. Obilazi se Budva, Ostrog, Drač, Tirana, Virpazar, Skadarsko jezero. Paket od 6 dana u Čanju košta 89 evra po osobi.

Putovanja za Uskrs i Prvi maj:

28.4. – Istanbul / Avion, 5 dana od 329 €

29.4. – Istanbul / Autobus, 6 dana od 89 €

30.4. – Trebinje, Mostar, Sarajevo / Autobus, 5 dana od 79 €

30.4. – Sarajevo / Autobus, 5 dana od 69 €

I na kraju, ali ne i sa najmanjim značajem, za sve koji se ipak odluče da svoj odmor tokom proleća i leta provedu u Srbiji, na raspolaganju je smeštaj na planinama i u poznatim banjama širom naše zemlje.

Ostaje da se dobro organizujete, prijavite za putovanja i počnete da živite.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kristina

    31. mart 2021 | 15:08

    Ma kakvo letovanje.. Sedi kući ne pravi sam sebi i porodici probleme...Ima vremena za letovanje.. 2022 ce biti ok..

  • Licemerka

    31. mart 2021 | 18:20

    Ja ću letovati u siti Mirijevu. Udisaću vazduh iz krematorijuma Lešća i deponije iz Vinče.Te vazdušne struje se ukrštaju baš ovde -gde sam ja!😂

  • Norvezanin

    31. mart 2021 | 11:47

    Patio sam za Srbijom kad sam je s troje dece napustio,prog. i farm. Sada sam srecan.Mozes na letovanje ,prvo uplatiz karantin u hotelu za sve clanove ,15 noci.Niko ne spominje ovamo leto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA