Dok se leto planira, na proleće se već putuje! Prolećna putovanja za 69€

Jeste li se uželeli neke metropole, a mora? Vreme je za putovanja!

  • 0
Viva travel Foto: Viva Travel

Proleće nam sa sobom nosi i najlepše praznike tokom kojih smo ranijih godina znali da otputujemo širom Evrope. Ova godina je specifična, ali svakako bolja od prošle 2020, jer ćemo u 2021-oj ipak putovati! „Viva travel“ svojim putnicima želi da vrati osmeh na lice tako što će im ponuditi što više destinacija za proleće-leto 2021.  Sezona putovanja se otvara uskršnjim i prvomajskim praznicima.

Kuda za praznike? Viva predlaže:

ISTANBUL – Grad na dva kontinenta bogate istorije i kulture. Bosfor, Aja Sofija, Kapali Čaršija, baklave, đevrek, ratluk, turski čaj, začini i još mnogo drugih asocijacija vezuje se za Istanbul.

Polasci u aprilu:

28.04. - Avionski aranžman | 5 dana = od 329 €

29.04. - Autobuski aranžman | 6 dana = 89 €

Priključite se turi po Bosni i Hercegovini na kojoj ćete bolje upoznati Trebinje – Mostar – Sarajevo. Polasci su 30. aprila po ceni autobuskog paket aranžmana od 69 evra. „Viva travel“ sa zadovoljstvom pokreće svoje autobuse i za put u Crnu Goru. A na turi po Crnoj Gori, kao zagrevanje pred leto, posetićete Budvu - Ostrog - Drač - Tiranu - Virpazar - Skadarsko jezero - Cetinje - Sveti Stefan - Kotor - Tivat. Polazak je predviđen za 30. april i 01. maj na period od 6 i 8 dana po ceni od 89 evra.

Nakon lepih vesti o otvaranju grčkih granica, ne gubi se ni trenutak, pa je tako i Atina na spisku Vivinih prolećnih putovanja po specijalnoj ceni od 129 evra za šestodnevni paket aranžman autobuskim prevozom.

Reakcije putnika na vesti o Grčkoj su pozitivne, a telefoni ne prestaju da zvone u poslovnici agencije. Planovi za letnji godišnji odmor su krenuli.

Poznata letovališta grčke vraćena su na listu letnjih aranžmana za sezonu 2021. U ponudi su paketi na 5, 10, 15 noćenjaAsprovalta, Stavros, Nea Vrasna, Olimpska regija, poluostrvo Halkidiki, Krf, Lefkada, Parga, Sivota, Kefalonija, Tasos. Aktuelani su i popusti do 20%, a cena paketa se kreće od 49 evra po osobi sa uključenim autobuskim prevozom. Prva smena planirana je za 19. maj. Kada su u pitanju avionski aranžmani, očekuju se vrlo brzo objave za Skijatos, Krf, Kefaloniju, Krit.

Već od 17.04. putujte avionom, ali u Egipat. Još vrlo malo slobodnih mesta ima za polazak 24.4. Sledeći je zakazan za 08. maj po ceni od 419 evra za boravak od 7 noćenja u nekom od poznatih hotela Hurgade.

Viva travel Foto: Viva Travel

TURSKA - Leto / 7, 10, 11 noći / Smene od 12.06.

Ko je jednom posetio neko od poznatih turskih letovališta teško se opredeljuje za drugu destinaciju. Poteškoće jedino mogu nastati oko izbora hotela. Svi su pretežno visoke kategorizacije i odličnog kvaliteta usluge za sve uzraste i generacije, a u ovim specifičnim uslovima su označeni i kao Covid free hoteli. Strogo se poštuju epidemiološke mere zaštite zaposlenih i gostiju. A mnogi odobravaju GRATIS smeštaj za jedno ili dvoje dece, što je slučaj i sa hotelima u Egiptu.

EGEJSKA REGIJA / 10 noći = od 362 €

ANTALIJSKA REGIJA / 10 noći = od 461 €

Nadamo se još kojoj destinaciji. Albanska obala Jonskog mora  je vrlo zanimljiva, a i prelepa, pa će se sigurno naći na Vivinom spisku za leto 2021.

Više informacija o svim aranžmanima možete dobiti na adresi agencije „Viva Travel“ - Krunska 48 u Beogradu, svakog radnog dana od 9-20h, subotom od 10-15h ili putem njihove zvanične internet prezentacije www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA