Obavljate posao od kuće i dosadilo vam je? Sada to možete da radite i na Sejšelima godinu dana

Program za rad na Sejšelima je inicijativa namenjena ljudima koji rade i imaju prihode van ostrva, a mogu da se presele i svoj posao obavljaju na ovom fenomenalnom mestu

  • 0
Sejšeli, Sejšelska ostrva Foto: Pixabay/peggymarco

Ostrva za koja se često može čuti da su pravi raj na zemlji poziivaju ljude iz celog sveta da spoje razonodu sa zadovoljstvom i da se nastane na Sejšelima. Barem privremeno.

Program mami ljude koji rade online, i to neodoljivom ponudom. Sada imaju mogućnost da svoju kancelariju presele na ova ostrva i tako „pobegnu“ od svakodnevnih muka gradskog života, posebno u trenutku kada je pandemija još aktuelna.

Svi koji se opredele za tu opciju, moći će da žive na ovim fenomenalnim ostrvima najduže godinu dana.

Treba napomenuti da će se za ovaj program kvalifikovati isključivo ljudi čije je mesto poslovanja van Sejšela i, naravno, prihodi.

- Kućna kancelarija postala je nova stvarnost za većinu radnika, a "Program za rad na Sejšelima" pruža svima mogućnost da nastave da rade od kuće, ali na mnogo zanimljivijem mestu – izjavila je za Travel daily news Šerin Francis, direktorka Sejšelskog turističkog biroa.

Ovaj program je usmeren apsolutno na sve koji imaju mogućnost da posao obavljaju na daljinu.

- Kroz program ćemo se pobrinuti za njihove svakodnevne potrebe, integrišući ih u život ostrva. Ponovno povezivanje sa prirodom je veliki deo onoga što želimo da dožive dok su ovde, jer to ne samo da opušta, već bi trebalo i da pomogne učesnicima programa da poboljšaju svoju kreativnost i produktivnost – dodala je Francis.

Od potencijalnih kandidata za učešće u ovom zanimljivom programu očekuje se da se u potpunosti pridržavaju aktuelnih zakonskih smernica na odredištu. Ostali uslovi uključuju posedovanje važećeg zdravstvenog i putničkog osiguranja za čitav period boravka na Sejšelima.

Osim već pomenutog Sejšelskog turističkog biroa, u ostvarenju ovog programa će učestvovati i Sejšelski investicioni odbor, Privredna i industrijska komora Sejšela, Sejšelsko udruženje za ugostiteljstvo i turizam i Odeljenje za imigraciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA