≫ 

Brnabić: Od 1. maja svi vakcinisani građani dobijaju digitalne kovid sertifikate

Ona je istakla da su neke zemlje već spremne da prihvate srpske sertifikate

  • 98
Kovid pasoš Foto: Unsplash/Lukas

Premijerka Srbija Ana Brnabić rekla je da će od subote, 1. maja, svi građani koji su vakcinisani dobiti digitalni kovid sertifikat.

Ona je istakla da su neke zemlje već spremne da prihvate srpske sertifikate i da će zahvaljujući njima građani moći da putuju lakše i bez PCR testova.

Brnabić je najavila i da uskoro počinje masovna vakcinacija u tržnim centrima. Punktovi za vakcinaciju biće najpre postavljeni u TC Ušće u Beogradu, zatim u šoping centru Delta City, kao i u centrima u Kragujevcu i u Nišu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brundo

    29. april 2021 | 21:11

    "Povlastice" za vakcinisane nemaju za cilj da im omoguce laksi zivot vec da izazovu podelu a onda i sukob u drustvu izmedju vakcinisanih i nevakcinisanih.

  • Ceca

    29. april 2021 | 20:46

    E sve sto oni vrse veci pritisak i sve sto vise ovi vakcinisani reze kao besni psi na ove koji nece vakcinu inat je sve veci....eeee nedamo se uceniti ni prevariti...nemam nista protiv nek se vakcinise ko god hoce, to je licni izbor i neka nas ostave vise na miru jer nismo glupi svi, znamo zbrojati dva i dva i jasno je kao dan cemu sve ovo vodi...a ko je slep pa ne vidi njegov problem

  • Map

    29. april 2021 | 20:14

    Pogresili su,ovih 60 eura su trebali dati samo onoma ko se vakcinise i cela drzava bi bila vakcinisana za nedelju dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA