Vaskrs u Tivtu: Kad vidite kako izgleda dragulj Boke, zažalićete što danas niste u Crnoj Gori

Grad u Boki Kotorskoj odiše apsolutnim mirom i lepotom

  • 14

Dane praznika većina državljana Srbije iskoristila je da otputuje. Mnogi koji su se uželeli Crne Gore krenuli su put ove bivše jugoslovenske republike da uživaju u čarima sunca i mora.

Iako vremenske prilike baš i nisu za kupanje, Tivat danas izgleda čarobno. Meštani i turisti ovog grada u Boki Kotorskoj mahom su na terasama svojih domova, odakle uživaju u pogledu na modro Jadransko more i grad okupan suncem.

Tek poneko je odlučio da prošeta kroz Tivat i popije piće u nekom od kafića duž obale.

Državljani Srbije od sredine januara mogu da uđu u Crnu Goru bez ikakvih ograničenja u vidu PCR i antigenskih testova, a ministarka zdravlja Jelena Borovinić - Bojović najavila je da će i tokom turističke sezone situacija ostati ista.

Da li ćete ove sezone posetiti Crnu Goru? Podelite sa nama kroz komentare.

Fotografije: Biljana Stojkov

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tatko

    2. maj 2021 | 16:11

    Zazalicu? Ne, necu! Niti danas niti bilo kada. Mozda odem da proslavimo zajedno povlacenje priznanja. Mozda!?

  • Vanda

    2. maj 2021 | 16:30

    Aj te propagandne gluposti ne prolaze vise nigde.Vlast u cg vodi anti srpsku politiku.Njihovo more puno fekalija ne zanima onog ko i malo drzi do svog dostojanstva.Priznali kosovo,cestitaju laznim organima vlasti na kosovu a ovde moljakaju da im odemo na more.Braca smo samo kad treba da vam punimo budzet.

  • Mijo

    2. maj 2021 | 16:59

    Naravno da ću otići, i to ceo avgust, ovde se non-stop propagira Grčka, a oni su isterivali srpske turiste prošle sezone, tako da tamo nikad više, u CG se atmosfera promenila, i vrlo rado ću otići...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA