Najbolji ol inkluziv hotel na svetu nalazi se u Grčkoj: Ponos Halkidikija po izboru turista

Na prvom i trećem mestu liste najboljih ol inkluziv hotela na svetu dva su iz iste grupacije, a odabrali su ih posetioci

  • 0
Ikos Olivia hotel Foto: Shutterstock

Prema mišljenju putnika, koji koriste platformu TripAdvisor, najbolji hotel koncepta ol inkluziv nalazi se u Grčkoj. Upravo njemu je i dodeljena nagrada TripAdvisor Traveler’s Choice.

Da sve bude još zanimljivije, za treći najbolji hotel istog koncepta proglašen je hotel koji se nalazi u istoj zemlji, ali i u vlasništvu iste grupacije.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Kim McGlashan🌴 (@lovedreamholidays)

U pitanju je nagrada koja se smatra posebno značajnom, jer je bazirana primarno na iskustvu i ocenama posetilaca, za razliku od nekih drugih nagrada, koje se dodeljuju isključivo na osnovu mišljenja stručnjaka, dok posetioci nisu uključeni.

Dva hotela na Halkidikiju su dobitnici ove nagrade. I jedan i drugi su poznati po svojoj živopisnoj lepoti i bogatstvu turističkih sadržaja.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Artemios K. (@artemiosk)

Najbolji ol inkluziv hotel u celom svetu za 2021. godinu je „Ikos Olivia“ i nalazi se u Gerakiniju, na Halkidikiju. U okviru rizorta nalaze se četiri bazena, kao i mnogi drugi sadržaji.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Kazz (@kazzpix)

Treći najbolji hotel istog koncepta na celom svetu je „Sani Dunes resort“. Sem nekoliko bazena, ima i 6 teniskih terena. Ovaj hotel je namenjen svima starijima od 13 godina.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Kazz (@kazzpix)

- Gosti su izabrali jedinstveno iskustvo odmora, koje nude hoteli naše grupacije. Posebno tokom teških vremena u kojima smo, počastvovali su nas odličnim kritikama. Sve to nas čini ponosnim i daje nam motiv da nastavimo sa naporima da ostanemo na vrhu sa još većom predanošću. Snažni saveznik tokom ovogodišnjih napora bile su i jesu temeljne mere koje smo primenjivali sa ciljem zaštite zdravlja naših posetilaca i osoblja – izjavio je za Greek reporter, Dimitris Kontos, generalni direktor „Sani/Ikos Group“, u sklopu koje posluju oba hotela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA