Putovanje bez mučenja sa testovima: Osigurajte brze, tačne i povoljne testove na Covid-19

Nikob Lab laboratorija otvorena i za srpske turiste

  • 1
Nikolab Foto: Nikolab

Tokom prošle godine mnogi od nas nisu otišli na svoje godišnje odmore zbog buktanja pandemije Covid-19. Ove godine situacija je mnogo povoljnija, ali i dalje su neophodni testovi prilikom ulaska u drugu državu. Za turiste oni predstavljaju kako organizacione komplikacije tako iziskuju i značajna finansijska sredstva. Ali mi imamo rešenje za vas – NIKOB LAB labaratoriju.

NIKOB LAB je jedina makedonska laboratorija koja vrši analizu PCR-om i testovima antigena i to po cenama nižim nego u Srbiji i koja na licu mesta ima mogućnost testiranja srpskih turista koji se kreću Koridorom 10 na putu za Grčku na relaciji Tabanovce - Bogorodica i Tabanovce - Dojran.

Nikolab Foto: Nikolab

Punkt Tabanovce nalazi se na 6.5 km od kompleksa DETOIL gde putnici mogu da naprave pauzu za kafu ili ručak i da se ujedno brzo i sigurno testiraju. Punkt Bogorodica nalazi se neposredno ispred hotela Flamingo u okviru kompleksa OKTA, a punkt Dojran nalazi se na samom graničnom prelazu.

Zahvaljujući ovim punktovima za testiranja na Covid-19 sojeve, koju su pre svega lako dostupni turistima iz Srbije jer se nalaze pri samim graničnim prelazima, moguće je osigurati brze i tačne rezultate testova, ali i stići do omiljene destinacije u Grčkoj bez iziskivanja velikih troškova, što je za veća porodična putovanja naročito značajno.

Kako biste izbegli gužvu, čekanje i nepotrebni stres, obavezna je REGISTRACIJA za testiranje putem web portala NIKOB LAB-a.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MS

    16. jul 2021 | 18:06

    Kakva fora... Pa stignes dotle i onda ti bude pozitivan test i sta ces onda? Ili prave negativan test za sve, kako izgleda iz teksta? Koja je ova korona biznis, ko je sve smislio, alal mu pamet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA