Produžite leto u Hurgadi i letujte po Ultra Last Minute popustima

Ne moramo se još uvek opraštati od letnjeg vremena, uživanja u suncu, moru i pesku – iako je septembar u punom jeku

  • 0
Egipat, piramida, piramide, kamila Foto: Shutterstock

I to zahvaljujući Hurgadi, destinaciji na kojoj možete uživati u letnjim temperaturama do kraja oktobra! Zato – produžite svoje leto i putujte u Hurgadu po ultra last minute popustima!

godine ovo rajsko letovalište na obali Crvenog mora definitivno je jedno od najposećenijih. Razloga za to je zaista puno, ali među glavnim „krivcima“ su odlični hoteli sa inclusive uslugom, fenomenalni izleti i peščane, uređene plaže. Pa da krenemo redom! U nastavku teksta saznajte više o ove 3 stavke koje Hurgadu čine destinacijom koju je posetilo hiljade turista u protekloj godini.Hoteli sa all inclusive uslugom

U Hurgadi možete odsesti u hotelima sa 4* i 5*, koji su rizorti u čijem sklopu imate sve što vam je neophodno za odmor. Na raspolaganju su vam prostrane sobe, bazeni sa toboganima, privatna hotelska plaža i razni drugi sadržaji. Jedno je sigurno, tamo vam nikada ne može biti dosadno! Naprotiv, uz raznovrsne sadržaje i all inclusive koncept, zaista ćete se vratiti odmorni i puni utisaka sa putovanja. Letovanje u Hurgadi predstavlja poseban doživaljaj koji vredi iskusiti. Više o hotelima saznajte OVDE.

Hurgada Foto: Pixabay.com

Izleti u Egiptu su jednom rečju – fenomenalni

Malo ko može odoleti izletima u Egiptu, jer je to jedinstvena prilika da krstarite i ronite u Crvenom moru, posetite Kairo i Luksor, vidite čuvene egipatske piramide i Veliku sfingu, kupate se na poznatoj Orange Bay plaži i džip safarijem obiđete pustinju. Plus, u Barcino Tours-u dobijate uz 3 uplaćena izleta jedan izlet gratis!

Zašto turisti toliko vole plaže u Hurgadi?

Pored bazena, rizorti u Hurgadi poseduju i svoje privatne plaže koje su i te kako popularne među gostima hotela. Ovo nije ništa neobično, s obzirom da su plaže peščane, lepo uređene i imaju ležaljke i suncobrane, a more je toplo i poznato po prelepim koralima koje možete videti na određenim mestima. Ukoliko odmor volite da provedete u sunčanju i kupanju, ovo će biti vaš omiljeni deo rizorta!

Doživite nezaboravno iskustvo – produžite leto u Hurgadi do kraja OKTOBRA! U Barcino Tours-u vas čekaju posebne pogodnosti i ultra last minute ponude. Sve o ponudi za septembar i oktobar u Hurgadi saznajte na sajtu www.barcino.travel ili u jednoj od Barcino poslovnica širom Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA