≫ 

Diznilend u Šangaju privremeno zatvoren zbog korone: Ceo grad dobio istu poruku

Posetioci koji se trenutno nalaze u parku moraju da se testiraju na korona virus na izlazu iz parka

  • 0
Diznilend Kina Šangaj Foto: Telegraf.rs

Šangajski Diznilend saopštio je da je privremeno obustavio ulazak u tematski park kako bi mogli da sarađuju sa vlastima u istragama koje se tiču pojave lokalnih slučajeva korona virusa, a koje su povezane sa drugim kineskim provincijama i gradovima.

Posetioci koji se trenutno nalaze u parku moraju da se testiraju na korona virus na izlazu iz parka, saopštio je šangajski Diznilend na svom nalogu na društvenim mrežama u Kini, prenosi Rojters.

U saopštenju se dodaje da je ulazak u obližnji Diznijev grad takođe zabranjen. Posetioci su testirani na korona virus posebnim autobusima su prevezeni do metro stanice, jer je parking ispred Diznilenda privremeno zatvoren.

- Privremeno smo obustavili ulazak u šangajski Diznilend, a neke atrakcije unutar parka takođe će privremeno prestati sa radom - navodi se u saopštenju Diznilenda u Šangaju.

Šangajska vlada izdala je hitno obaveštenje u nedelju, rekavši da svi oni koji su bili u parku od 30. do 31. oktobra moraju da se jave na testiranje na korona virus, jer se pretpostavlja su u parku boravili neki zaraženi turisti.

Foto: Telegraf.rs

Oni koji su u ta dva dana bili posetioci Diznilenda trebalo bi da ostanu kod kuće najmanje prva dva dana, a preporuka je da testove urade prvog, drugog, sedmog i četrnaestog dana, navedeno je u obaveštenju.

Ako se potvrdi da kod gostiju koji su testirani na izlazu iz Diznilenda oba testa negativna, od njih će biti zatraženo da narednih 12 dana prate zdravstveno stanje, saopštili su iz ovog parka.

Video: Prvi snimci kontrole kovid propusnica: Tri atraktivne drugarice dobile upozorenje

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA