Zimska idila koju morate doživeti: Prekrasna Opatija obasjana čarobnim Adventom

Advent u Opatiji ponovo donosi mnoga iznenađenja i šalje čaroliju u celi svet

  • 8
Advent Opatija Advent Opatija/ Foto. Vasja Pinzovski

Prelep grad koji svojom raskošnom dekoracijom dobija jedinstven sjaj i ove godine će ponuditi prizore i iskustva za pamćenje. Pored čuvene bajkovite atmosfere, posetioce očekuju mnoga iznenađenja...

Zima će i ove godine Opatiju obući u raskošno adventsko odelo. Najromantičniji i najsvečaniji deo godine je najbolja prilika da u jedinstvenoj atmosferi upoznate ovo čuveno evropsko odredište. To je vreme kada se praznična čarolija oseća u svakom kutu grada i sačinjava svako iskustvo nezaboravnim.

Advent Opatija Advent Opatija/ Foto: Vasja Pinzovski

Stotine hiljada lampi i prelepih ukrasa tokom Adventa pretvaraju Opatiju u zimsku bajku, zbog čega su snimci uređenog grada prošle godine obišli svet. Pored virtuelne šetnje, koja je prošle godine izazvala veliko interesovanje, ovogodišnji Advent ponudiće pravi dodir sa gradom i mogućnost uživanja u bogatoj gastronomskoj i zabavnoj ponudi.

Od 26. novembra do 9. januara najlepši Advent uz more ispuniće prazničnom čarolijom poznata mesta poput parka Sv. Jakova, parka Angiolina, Slatine, Lungomare, gradske pijace i slikovitog Voloskog, ali nudiće i mnoga uzbudljiva iznenađenja za sve posetioce. Zahvaljujući Adventu, ali i vrhunskim restoranima, savremenim wellness & spa centrima, Festivalu čokolade koji će da zasladi početak decembra i turističkoj tradiciji koja se proteže skoro dva veka u istoriji, Opatija ostaje idealno odredište za savršen odmor ove zime.

- Advent u Opatiji konstantno podiže skalu kvaliteta i uvek ulažemo nove napore da ne samo ispunimo, već i premašimo očekivanja naših gostiju. Nakon što je prošle godine naša adventska bajka zablistala kao nikad pre i svojim prizorima osvojila ceo svet, želimo da ove zime dodatno ulepšamo ovu prazničnu atmosferu i raskošno uređenje grada da možemo svima podariti nezaboravne uspomene. Srećni smo da je Najlepši Advent uz more, kao jedna od najvećih zimskih manifestacija u Hrvatskoj, ponovo okupio brojne turističke subjekte u našem gradu, koji će biti predstavljeni posebnim uređenjem i prigodnim programom. Tako da možemo reći da Advent u Opatiji ponovo donosi mnoga iznenađenja i šalje čaroliju u celi svet - rekla je direktorica Turističke zajednice grada Opatije Suzi Petričić.

Više informacija na www.visitOpatija.com

Advent u Opatiji Advent u Opatiji/ Foto: Promo
Advent u Opatiji Advent u Opatiji/ Foto: Promo

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA