Doživite Beč kroz vizuru Huawei nova 9

Beč. Njegova barokna arhitektura, veličanstveni carski dvorovi i velelepni parkovi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Poznat po svojim kulturnim manifestacijama, istorijskim znamenitostima i velikim muzejima, to je grad koji ima mnogo toga da ponudi za svakog posetioca

  • 0
Huawei nova 9 Foto: Huawei

Obići Beč i doživeti duh ovog grada predstavlja must do za sve pasionirane ljubitelje putovanja.

Posetiti Beč a ne poneti sa sobom uspomene u vidu mnogobrojnih fotografija bila bi ogromna šteta zbog koje biste posle mogli itekako zažaliti. Zato, ovekovečite svoje uspomene iz Beča na najbolji mogući način uz fantastične kamere Huawei nova 9 pametnog telefona.

Elegancija, kompaktnost i kvalitet je prvo što pomislimo kada kažemo Huawei nova 9. Baš kao i Beč, ovaj model pametnog telefona zrači nekom posebnom aurom i prepoznatljivošću. Njegove savršene proporcije, debljina 7,77 mm i težina od 175 g, čine ga idealnim saputnikom za obilazak Beča. A da Huaewei nova 9 nije samo estetski skladan saputnik pobrinule su se njegove kamere vrhunskih performansi.

Huawei nova 9 Foto: Huawei

Zadnja RYYB Ultra Vision kamera od 50 MP idealna je da savršeno zabeležite bogatu koloritnost Beča i ponesete sa sobom konture ovog grada čak i kad ga napustite. Njen senzor od 1/1,56 inča osigurava visoku osetljivost na svetlo, pa sada, pored klasičnih dnevnih fotografija, bez problema možete dočarati svu romantiku noćnog Beča.

Huawei nova 9 Foto: Huawei

Za fotografisanje čuvenih bečkih trgova iskoristite sočivo sa širokim uglom od 8 MP, a očaravajuće bulevare zabeležite posebnim sočivom za dubinu polja od 2 MP. Naravno, kada ste u Beču neizostavno ćete posetiti i neki od mnogobrojnih muzeja. Slikajte se pored eksponata velikih majstora prednjom, tzv. selfi kamerom od 32 MP, a nije zgoreg ni da napravite neki 4K video zapis, čisto da uverite sve "neverne Tome" da ste to zaista vi. A kada se umorite od celodnevnog obilaska i poželite da sednete u neki od nadaleko čuvenih bečkih restorana, zabeležite vaš zalogaj kamerom za slikanje iz neposredne blizine.

Naravno, same kamere ne bi bile od velike koristi da ih ne reprodukuje očaravajući ekran od 6,57 inča koji, pritom, podržava impresivnih 1,07 milijardi boja. Ekran je podržan i sa stopom osvežavanja od 120Hz, rasponom boja P3 za stvaranje slika ispunjenih detaljima, a sve to kontroliše besprekorna brzina dodira od 300Hz. Slike koje ostanu u vašem Huawei nova 9 telefonu, svojom svežinom, kao i neverovatnim spektrom detalja, za čas posla će vas vratiti u dane kada ste živeli pulsom ovog veličanstvenog grada.

Huawei nova 9 Foto: Huawei

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA