≫ 

Proslava lunarne Nove godine: Najavljena dva značajna događaja u Diznilendu

Lunarna Nova godina i festivali hrane i vina će se vratiti

  • 0
Diznilend, Orlando, Florida Foto: Pixabay/stinne24

Diznilend je najavio povratak dva festivala koji su omiljeni posetiocima, a koji nisu bili održani tokom prethodne godine, jer je ovaj čuveni tematski park bio zatvoren zbog pandemije.

Godišnja proslava lunarne Nove godine će trajati od 21. januara do 13. februara, dok će tokom marta biti organizovan „Disney California Adventure Food & Wine festival“.

Proslava lunarne Nove godine istaći će tradicije kineske, korejske i vijetnamske kulture „predstavama, posebnim aktivnostima, kulinarskim užicima, prelepim dekorom i mnogim drugim atrakcijama“, navedeno je na blogu Dizni parkova, prenosi Travelandleisure.

Diznilend, Orlando, Florida Foto: Pixabay/onecrazykatie

Kako će mlad mesec 2022. godine doneti Godinu tigra, tako će jedan od omiljenih Dizni likova biti vodič na festivalu. I naravno, na čelu „Mulanine proslave lunarne Nove godine“ biće lično Mulan i Mushu, pošto na taj način odaju počast porodici, prijateljstvu i bogatstvu za nastupajuću godinu.

I drugi Diznijevi likovi će se pojaviti na proslavi. Biće tu Miki i Mini, Tri praseta i Raja, junak novog Diznijevog filma „Raja i poslednji zmaj“.

U toku proslave lunarne Nove godine posetioci će moći da uživaju na uređenim pijacama, na kojima će biti dostupni specijaliteti azijske kuhinje. Na odabranim lokacijama širom parka biće takođe u ponudi i različiti gastronomski specijaliteti.

Tokom Festivala hrane i vina, koji će biti održan u periodu od 4. marta do 26. aprila ove godine, biće organizovano i desetak različitih pijaca. Festival će ponuditi najbolje kulinarske specijalitete iz Kalifornije, ali i drugih regija u državi.

Vikendom će tokom festivala kuvari nuditi besplatnu pripremu, a u te aktivnosti će biti uključene i neke poznate ličnosti. Posetioci će moći da rezervišu i degustacije različite hrane i pića. Inkluzivna „Sip and Savor Pass“ će biti na raspolaganju svima koji budu želeli da isprobaju baš sve što će ovaj festival moći da ponudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA