≫ 

Bravo! Grčki hotel poziva Srbe da produže svoje letovanje i ako žele, besplatno noće kod njih

Sarti Inn ima odličnu ponudu za sve one kojima se ne žuri nazad

  • 6
Sarti Sarti / foto: printscreen/youtube/Halkidiki Travel

Nakon odluke grčkih vlasti da do 15. jula zabrane prijem srpskih turista u zemlju, zbog pogoršanja epidemiološke situacije u našoj zemlji, oglasio se hotel Sarti Inn koji ima velikodušnu ponudu za naše turiste.

Naime, iako je zabranjen prijem srpskih turista, oni koji su već na letovanju u Grčkoj imaju pravo da po planu završe svoje aranžmane i vrate se kući po njihovom isteku.

Ipak, hotel Sarti Inn u istoimenom letovalištu na Halkidikiju poručuje Srbima da ne žure kući uz velikodušnu ponudu koja je maločas objavljena na grupi Nikana.gr.

- U znak dobre volje i ljubavi prema srpskom narodu, apart hotel, Sarti Inn nudi na poklon sobe Srbima koji su već u Grčkoj, a produžili bi svoje letovanje. Ponuda važi do 15.7. Upite slati na info@sarti-inn.gr - navodi se na Fejsbuk stranici.

Ovakva ponuda naišla je na oduševljenje srpskih turista, a mnogi od njih koji su već u Grčkoj će i te kako razmisliti o njoj.

Svaka čast!Posted by Nikana.gr on Monday, July 6, 2020

Video: Bili smo i uverili smo se: Grčko ostrvo na kojem turiste iz Srbije dočekuju kao bogove

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA