≫ 

Došli na letovanje sa 8-mesečnom bebom i doživeli tragediju: Ovako je izgledalo nevreme na Eviji

Nevreme je doslovno opustošilo selo Politika

  • 1

Nakon teškog nevremena koje je pogodilo Eviju, a posebno selo Politika koje se nalazi nedaleko od grada Halkide život je izgubilo petoro ljudi dok se dvoje vodi kao nestalo.

Među poginulima je i jedna osmomesečna beba koju je bujica istrgla iz očevih ruku.

U pitanju je dete porodice koja se u ovom mestu nalazila na letovanju.

Prema najnovijim informacijama grčkih medija, bujica je razbila staklo spavaće sobe u kojoj su roditelji spavali sa bebom

- Bujica ih je uhvatila na prepad dok su spavali. Uplašeni otac je ustao i uzeo bebu u naručje i otrčao sa suprugom napolje. Čim su otvorili vrata od kuće da izađu napolje, beba mu je skliznula iz ruku. Majka je vikala za svojim detetom, a budući da je celo selo ostalo bez struje, bujica je odnela bebu - kaže jedan od njihovih rođaka za "Proto temu".

Zamenik ministra civilne zaštite Nikos Hardaljas govorio je o velikoj katastrofi koju stanovnici Evije, koja je ujedno jedna od omiljenih destinacija srpskih turista, nikada pre nisu doživeli.

- Sve se dogodilo vrlo izenandno, niko nije mogao da reaguje - rekao je.

Inače, seoce Politika koje je najviše pogođeno jučerašnjim nevremenom nalazi se na par kilometara od grada Halkida, a u njemu odmor uglavnom provode domaći turisti iz Atine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA