≫ 

Ne, ne morate da idete baš tako daleko: Mnogi kažu da je ovaj rizort na Kritu bolji i od Maldiva

Ako Grci otvore granice od 15. još uvek nije kasno da se ode

  • 0
Stella Island foto: printscreen/youtube/ Adults Only Hotels - AdultyHotels. com

Ne morate da putujete čak do Maldiva, da biste uživali u miru izdvojenih bungalova i plavetnilu mora. Ako želite ipak da odmarate na jednom takvom mestu, nema potrebe da trošite brdo novca, već jednostavno zamenite putovanje po južnoj Africi odmorom u Grčkoj.

Na grčkom ostrvu Krit postoji rizort Stella Island, koji izgleda gotovo isto tako neverovatno, kao čuveni rizorti na Maldivima.

Ovaj hotel se može pohvaliti izdvojenim bungalovima na vodi, koji po mnogo čemu liče na maldivske bungalove, o kojima mnogi sanjaju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Stella Island Luxury Resort (@stellaislandcrete) on

Gosti imaju mogućnost da odaberu gde žele da se sunčaju...da li na plaži severnog dela Krita, na izdvojenoj terasi samog bungalova ili u blizini ogromnog bazena, koji se u okviru rizorta nalazi.

Da bi sve bilo još atraktivnije, tu postoji čak 5 restorana, čije usluge su gostima na raspolaganju.

Uživanje u spa tretmanima, je još jedna od prednosti boravka na ovom mestu. Uz različite masaže, dostupne su i usluge pedikira i manikira, kao i tretmani lica, prenosi Dailystar.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Stella Island Luxury Resort (@stellaislandcrete) on

U neposrednoj blizini smeštaja, gosti mogu da uživaju u čarima jedrenja i ronjenja, što u potpunosti može da parira istim takvim aktivnostima u Indijskom okeanu, dok boravite u jednom takvom rizortu na Maldivima.

Ono što je posebno zanimljivo jesu cene smeštaja. Kada se uzme u obzir cena smeštaja u sličnim objektima na Maldivima, onda oko 550 evra za noćenje u ekskluzivnim bungalovima na Kritu, deluje vrlo prihvatljivo.

- Pa stvarno ne znam odakle da počnem! Ovo je deo raja na zemlji! Celokupni dizajn ovog hotela je zapanjujući. Nikada nisam boravio na jednom tako lepom mestu. Skoro da imate osećaj da ceo hotel pluta na vodi – prokomentarisao jedan od zadovoljnih gostiju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Stella Island Luxury Resort (@stellaislandcrete) on

Drugi je konstatovao da je imao osećaj kao da se zaista nalazi na Maldivima i da je oko njega okean.

(Aleksandra Blažević/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA