≫ 

Srpkinja koja živi u Grčkoj otkriva kako je izgledalo leto bez naših turista i gde je bilo "napeto"

 ≫ 

Evo koja je razlika ove godine bila između Neos Marmarasa i Skijatosa

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Jelena
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Branko

    09. septembar 2020 | 02:06

    Pa opet ne razumem ovaj tekst Rumuni na plazi, Francuzi na plaži, Italijani na plaži, svi katastrofičari ove epidemije na plaži i stroge mere Grcke vlade ili mnogo brinu o našem zdravlju ili je nešto drugo u pitanju, ja svoj novac sigurno neću trošiti više tamo jel i ja imam stroge mere o trošenju novca u Grckoj posle epidemije.

  • Jelena

    08. septembar 2020 | 08:24

    Ja sam jedna od turista koji su bili proterani, oterani, sprovedeni... sa ostrva Evija, tacnije iz banje Edipsos. Da je gospodja Ivana bila u ton grupi ljudi, sigurno bi imala drugacije misljenje a ne tako olako osuditi sopstveni narod zbog negativne reakcije ljudi koji su doziveli razne neprijatnosti ovog leta u Grckoj. Ne radi se o nikakvom nazovi pljuvanju Grcke I mrznje prema Grcima, ali nas u nekim sredinama jednostavno ne zele i to zbog finansijskih razloga, najcesce. Ono sto su nam uradili u Edipsosu je bilo toliko jadno i ponizavajuce, da je naprosto bilo odvratno. I kako sada I ja, a bogami i ostali iz te grupe, da ponovo odemo tamo?! Nikada vise, to je sigurno! Grcka ostaje i dalje kao opcija, ali nikako tamo gde otvoreno pokazuju da nas jednostavno ne zele.

  • Vera

    08. septembar 2020 | 00:52

    Pa normalno da im nije lako,zao mi je sto moram biti neprijatna,ali i dalje mislim da nas ne zele,bez obzira sto nam gospodja skrece paznju da ne budemo maliciozni,a nije im lako zbogEngleza,Italijana,Francuza, Rumuna koji dolaze iz najzarazenijih zemalja.O cemu mi pricamo,Grci su nas sutnuli ove godine iz samo njima poznatih razloga.Niko me ne moze ubediti da je drukcije.Pa nase turisticke agencije propadaju,a gore pomenute pune ruke posla,dovodeci turiste iz epidemioloski najugrozenijih zemalja.Ako je pandemija virusa,onda nema selekcije ko moze a ko ne moze u Grcku.Zatvaraju se granice do daljneg,i nema dolazaka.To bi bilo najpostenije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA