Najuticajniji magazin za putovanja odlučio: Ovo je najbolje mesto za odmor u oktobru

Turisti na božanstvenom "belom" ostrvu mogu i u oktobru mesecu da uhvate tople zrake sunca

  • 0
Ostrvo Milos, Grčka Milos / pixabay.com

Conde Nast Traveler, jedan od najuticajnijih magazina za putovanja na svetu, rešio je turistima da predloži najbolje mesto za odmor u oktobru mesecu. 

Ugledni magazin Condé Nast Traveler se potrudio da pronađe idealnu destinaciju za odmor tokom jesenjih meseci. Dakle, onu na kojoj će turisti moći da uhvate tople zrake sunca.

Tim stručnjaka koji piše za ovaj časopis se konsultovao sa turističkim vodičima, te su doneli jednoglasnu odluku: najbolje ostrvo za odmor u oktrbru je ostrvo Milos.

U članku se zaljubljenicima u putovanja predlaže grčko ostrvo Milos kao vrlo pogodno mesto za uživanje i odmor tokom jesenjih meseci, a posebno je naglašeno da ovo ostrvo ima najbolje plaže u Grčkoj, kao i odličan smeštaj.

Milos se često karakteriše kao jedno od najlepših kikladskih ostrva, a najpre zbog brojnih većih i manjih plaža koje se na njemu nalaze.

Milos, Grčka, Ostrvo, Plaža, Stena foto: pixabay.com

Sa svega oko 5 hiljada stanovnika i čak oko 70 plaža, ovo ostrvo sigurno može da parira i Mikonosu i Santoriniju, koji su poznati po značajnoj posećenosti.

Ipak, ono uspeva da odoli masovnom turizmu i upravo u tome i jeste njegova čar. 

Da li ste nekad bili na ovom ostrvu? 

Ostrvo Milos, Grčka Milos / pixabay.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA