≫ 

Samo par meseci nas deli od leta: Da li ćete i vi posetiti Grčku?

Iako su naši turisti otkrili i druge destinacije, Grčka je zemlja u kojoj se Srbi osećaju kao kod svoje kuće, pa ne čudi što posebno njen severni deo posećuje najviše naših sunarodnika tokom leta

  • 4
Grčka, Turska, Italija, Crna Gora plaža, more letovanje Foto: Pixabay, Shutterstock

Da sada imate mogućnost da odlučite gde ćete letovati, da li biste izabrali Grčku?

Znamo, mnogi naši turisti su razočarani prethodnom sezonom, pa su svoje želje usmerili prema drugim destinacijama.

Ipak, tradicionalno Grčka jeste izbor naših turista, koliko god neki bili razočarani prošlogodišnjom sezonom i onom neizvesnošću koja ju je pratila u vezi sa otvorenim, odnosno zatvorenim granicama. I dok se mnogi zaklinju da neće kročiti više u Grčku, jer su se Grci „pokazali“, kako se obično navodi, članovi jedne grupe na društvenoj mreži Facebook ipak nisu takvog mišljenja u većini.

Naime, u grupi koja se bavi temama i iz Grčke i iz Srbije i nosi jednostavan naziv - Grčka i Srbija nedavno je sprovedena zanimljiva anketa. Članovi grupe su zamoljeni da odaberu gde bi letovali, pod pretpostavkom da granice tokom ove sezone ipak budu otvorene.

"Pošto smo svi manje ili više željno iščekivali tokom prošlog leta da li ćemo moći da odemo u Grčku na letovanje ili ne, sada je još rano da bilo šta planiramo, jer smo svi svesni da se odluke često menjaju.

Ali nam zato niko ne može zabraniti da maštamo.

Ako bi se dogodilo da granice svih zemalja budu otvorene, koju biste destinaciju od ponuđenih odabrali?

Najlepše vas molim da se uzdržite od komentara da li je u redu ili ne sve što se desilo tokom protekle sezone, ko je kriv i slično.

Cilj nam je da malo skrenemo misli sa uobičajenih tema."

screenshot Facebook screenshot Facebook

Za grčka ostrva kao opciju za nastupajuće leto, glasalo je 166 članova grupe „Grčka i Srbija“, a 53-oje njih je navelo da bi želelo da letuje u oblasti Halkidikija i to duže od 10 dana, ako bude bilo moguće.

Tek četvoro ljudi manje se odlučilo za opciju „makar 10 dana letovanja na Halkidikiju“, dok je Peloponez u ovoj anketi odabralo 28 članova. Samo devetoro od svih koji su glasali se opredelilo za neke druge zemlje.

A jedan od najzanimljivijih komentara je glasio:

Zašto nema opcije: Samo neka je Grčka, zauvek?

Video: Grčka: Brčkanje u moru usred ferbruara uprkos strogom karantinu

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA