≫ 

IZ Grčke stižu lepe vesti: Poznata kompanija najavila polazak kruzera iz luke Pirej od 29. maja

Iako je prvobitno početak sezone bio zakazan za kraj aprila, novi datum je definisan nakon objavljivanja novosti od strane Ministarstva turizma, a u vezi sa otvaranjem turizma za nastupajuću sezonu u Grčkoj

  • 0
Kruzer, brod Foto: Pixabay

Grčka kompanija za krstarenje „Celestyal Cruise“ najavila je nastavak svojih itinerera od 29. maja iz luke Pirej. U pitanju je aranžman koji uključuje krstarenje nazvano „Idilični Egej“, a koje uključuje 7 noćenja.

Iako je prvobitno početak sezone bio zakazan za kraj aprila, novi datum je definisan nakon objavljivanja novosti od strane Ministarstva turizma, a u vezi sa otvaranjem turizma za nastupajuću sezonu u Grčkoj.

Sedmodnevno krstarenje košta od 599 evra po osobi, a putnici će imati prilike da posete Kušadasi, Rodos, Santorini, Lavrio, Mikonos, Milos i Krit.

Kako se više zemalja ponovo otvara, to je i potražnja očekivano veća, pa je kompanija najavila da će vremenom objaviti i programe za ostatak svojih brodova za nastupajuću sezonu. Do tada će „Celestyal Cruise“ koristiti dve luke za ukrcavanje, i to atinsku luku Pirej, kao i luku Lavrio, nudeći izbor kraćih idiličnih krstarenja od tri do četiri noćenja.

Predviđeno je da kraća krstarenja budu organizovana svake srede iz Lavrija, kao i svake subote iz Pireja.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Celestyal Cruises (@celestyalcruises)

- Izuzetno smo ohrabreni povećanom distribucijom i efikasnošću vakcine širom sveta, kao i pozitivnim odgovorom koji dobijamo od naših partnera i i posetilaca iz sveta. Nastavićemo da sagledavamo pozitivni napredak sigurnog otvaranja, kako Grčke, tako i krstarenja uopšte. Sve vreme smo u kontaktu sa evropskim i grčkim zdravstvenim vlastima, kako bismo osigurali da i dalje odgovorno pružamo svoje usluge posetiocima, te da brinemo o posadi i o lokalnim zajednicama. Mi u kompaniji smo veoma uzbuđeni zbog nastavka programa krstarenja i radujemo se pružanju usluga, te iskazivanju jedinstvenog grčkog gostoprimstva - izjavio je za Newsbeast direktor „Celestyal Cruise“, Kris Teofilidis.

Svi oni koji su rezervisali ranije krstarenja, planirana za kraj aprila do maja, a koja su trenutno otkazana, imaju mogućnost da koriste uslugu Future Cruise Credit (FCC), koja podrazumeva povraćaj sredstava u iznosu od 100% od uplaćenog iznosa. Na sve to treba dodati i poklon dodatnu kreditnu karticu u iznosu od 20% cene krstarenja plaćene za neku narednu rezervaciju.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Celestyal Cruises (@celestyalcruises)

Kao dodatnu pogodnost, s obzirom na to da su produženi efekti pandemije, nadležni u ovoj kompaniji najavljuju da onima koji već imaju FCC, omogućava da ih iskoriste na krstarenjima, za koja se očekuje da će ih kompanija najaviti za 2023. godinu, pored svih onih koji su planirani za 2021. i 2022. godinu.

Najavljeno je da su glavni prioriteti kompanije „Celestyal Cruise“  poštovanje svih važećih propisa, zaštita životne sredine, kao i zdravlje i bezbednost putnika, posade i lokalnih zajednica koje se posećuju.

- Kao članovi Međunarodne asocijacije za krstarenja posvećeni smo usvajanju neophodnih i ostalih elemenata poboljšanih higijenskih protokola, kao deo postepenog nastavka krstarenja. Bezbednosne i higijenske mere će se neprestano procenjivati i ažurirati, a na osnovu trenutnih vesti u toku pandemije u Evropi i usvajanja novih mera za prevenciju, lečenje i sprečavanje virusa - izjavio Teofilidis.

Video: Zakasnili su na kruzer, a onda ih je posada pošteno počastila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA