≫ 

Novi letnji trend u Srbiji: Iznajmljivanje kuća sa bazenima gotovo da nema ispod 200 evra po danu

Ovo je odlična opcija u trenutku aktuelne pandemije korona virusa, jer se grupa mladih okupi na jednom mestu, bez mešanja sa drugima. Socijalno distanciranje je ispoštovano...

  • 18
Kuće kraj jezera ili sa bazenom prolaze najbolje Foto: Pixabay

Nekada je asocijacija na ludi noćni provod bila dobra žurka u klubu, uz sjajnu muziku i odlično društvo. A onda su beogradski splavovi postali aktuelni...

A danas, sve to izgleda potpuno drugačije. Zbog aktuelne pandemije korona virusa sve se više njih odlučuje za privatne žurke u nekoj od luksuznih vila sa bazenom, koje su baš tome namenjene.

Svidelo se to nekome ili ne, trend je takav. A i odlična je opcija u trenutku kada je aktuelna pandemija korona virusa, jer se grupa mladih okupi na jednom mestu, bez mešanja sa drugima. Socijalno distanciranje je u tom smislu ispoštovano.

Međutim, ono što je posebno interesantno u tom slučaju jesu cene.

Vila Valjevska oaza

Na površini od oko 3.500 m² se prostire vikendica udaljena tek par kilometara od Valjeva i može da ugosti 11 osoba, osmoro odraslih i troje dece.

Osim 3 spavaće sobe, koje su luksuzno opremljene, u sklopu vile se nalazi i spoljni bazen, kao i đakuzi. Svaka soba ima sopstveno kupatilo i balkon, a vila je od reke Gradac udaljena oko 100 metara.

U sklopu Valjevske oaze se nalazi i prostrani dnevni boravak, kuhinja i 2 letnjikovca, sa šankom i roštiljem. Naravno sve je kompletno opremljeno.

A cena je prava sitnica - od 400 evra za noć. Međutim, vilu je moguće iznajmiti na minimum 2 noći u toku radne sedmice, odnosno na najmanje 3 noći tokom vikenda.

Kuće kraj jezera ili sa bazenom prolaze najbolje Foto: Pixabay

Vila Santorini

U mestu Rakovac, koje teritorijalno pripada Beočinu se nalazi ova interesantna vila, koja je kompletno opremljena.

Ukupne je površine 60 m² i od Novog Sada je udaljena oko 10 kilometara.

Namenjena je smeštaju 6 osoba i kućni ljubimci su dobrodošli. U sklopu vile se nalazi i parking, a dostupan je i besplatan bežični internet. Obezbeđen je i pristup za osobe sa invaliditetom.

Od 300 evra za noć se kreće cena iznajmljivanja.

bazen, leto, odmor, suncanje Foto: Pixabay

Salaš Mansus

Na području Novog Sada, u naselju Čenej se nalazi ovaj objekat, namenjen smeštaju 12 osoba.

Zauzima površinu od 400 m² i oko 17 kilometara je udaljen od centra Novog Sada. Sve prostorije su luksuzno opremljene, a osim otvorenog i zatvorenog bazena, tu su i sportski tereni, sauna, kardio džim i 800 metara duga popločana staza, namenjena za vožnju bicikle ili brzu šetnju. U sklopu salaša se nalazi i prostor za igranje najmlađih.

Osim prostora vile, u kojoj se može smestiti 6 osoba, tu su i 2 luksuzno opremljena apartmana, istog kapaciteta.

Cena iznajmljivanja ovog salaša za noć se kreće od 500 evra.

Dečji bazen Foto: Pixabay

Video: Oj đevojko Milijana, okupaj se u planinama: Seksi devojka u bazen na spektakularnom mestu

(A.B./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi

    8. avgust 2020 | 10:33

    Pitacu ih ja sta ce raditi sa tim svojim vilama i bazenima kada se budu otvorile granice i Srbi se ponovo budu vratili moru,pa onda neka izdaju i deru po usima dedu svoga a sad nek koriste jos malo ovu situaciju mislim ko je lud i ko ima da i da te pare ja i da imam te pare sigurno im nikada ne bih dala.

  • Uzas

    8. avgust 2020 | 12:40

    Ha ha meni ovo smesno da dam tolke pare za neku "vilu"zbog nekog bazena u tamo nekom pizdakovcu,pa pun Beograd prelepih bazena a drugo more je nezamenljivo,pa pre cu te pare da dam za Maldive,i bili koju morsku destinaciju nego za koje kakve zabiti po razno raznim selendrama.

  • NENAD

    8. avgust 2020 | 11:11

    uvek ima ovaca za sisanje, samo napred telci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA