≫ 

Ekskluzivan objekat za odmor u srcu Vrnjačke Banje

Kompleks Zepterme – prodaja potpuno opremljenih apartmana za savršen život, odmor i relaksaciju

  • 2
Zepterme hotel Vrnjacka Banja Foto: Promo

Kompanija „Zepter“ otpočela je izgradnju ekskluzivnog kompleksa za odmor „Zepterme“, koji svojim sofisticiranim stilom i nesvakidašnjim luksuzom korisnicima pruža utočište od svakodnevnih obaveza i stresa. Kompleks „Zepterme“ na prodaju nudi 131 kompletno opremljen apartman, kao i 22 lokala.

Od početka projekta ideja vodilja investitora je bila da apartmani budu pogodni za savršen odmor i svakodnevno funkcionisanje pojedinca ili čitave porodice, a u svima su zastupljeni najbolji materijali – od stolarije, parketa, keramike, preko kuhinjskih elemenata, nameštaja i bele tehnike, do elektronike.

Smešten na promenadi u Vrnjačkoj Banji, ovaj luksuzni objekat površine od 30.000 kvadratnih metara namenjen je za relaksaciju i odmor. Kombinacijom vrhunskog kvaliteta i funkcionalnosti, Zepterme odišu komforom i prefinjenim stilom i stvaraju osećaj harmonije i jedinstvenog doma.

Moderni apartmani, strukture od jednosobnih do trosobnih, kompletno su opremljeni nameštajem i belom tehnikom, a na raspolaganju je i veliki broj dodatnih sadržaja, kao što je uživanje u wellness i spa zoni, koja se prostire na površini od 900 kvadratnih metara. Teretana, koja se nalazi u delu za opuštanje, stanarima je dostupna 24 sata, a tu su i slana soba, sauna, hamam, hidromasažna kada (Jacuzzi), tepidarium i posebno dizajniran krevet od himalajske soli. Dodatnu pogodnost predstavljaju specijalni tretmani opuštanja plutanjem (floating therapy), kao i centri za negu i masažu.

Savremena arhitektura i moderna tehnologija „Zepterme“ apartmanima daje posebnu draž, a pošto se Vrnjačka Banja nalazi na samo dva i po sata vožnje od Beograda, ovaj kompleks je savršeno mesto za beg od užurbanog ritma grada. Zbog svega toga, ova jedinstvena prirodna oaza najbolji je izbor za sve koji traže mir i istinsko opuštanje. Za više informacija posetite sajt www.zepterme.rs ili kontaktirajte naš prodajni tim putem telefona +381 11 20 19 170 / +381 69 890 00 07.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA