Komentari

  • Goran

    pazatski ćevap i užička lepinja.

  • Pirke

    U vojvodjanskoj kobasici ide sve sem kosti ovde samo cisto meso

  • Pirke

    Tamas vidi se da nisi probao peglanu, ja nikad nisam video peglani kulen😂

  • Blok 45

    Pečenje jagnjeće ili praseće ( Čačak, Valjevo, Kraljevo...), teletina ispod sača sa kajmakom i čuveni ćevapi ( Novi Pazar), kobasice, čvarci, šunka, slanina ( Vojvodina). Duvan čvarci ( Valjevo). Teleće kolenice ( Sjenica). Perkelt (junećih gulaš sa rezacima) i skembići na razne načine ( Subotica). Divno se jede u našoj Srbiji.

  • Laki

    Danas se posti!

  • Tamas

    Nema aditiva i konzervansa ni u vojvođanskoj kobasici, za tim i nema potrebe, a tek za termičku obradu stvarno ne znam šta da kažem. Je l' i kulen tako peglaju? Ja tu stvarno ne vidim nikakvog smisla.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima