≫ 

U selu Kačer pravi se najbolja pršuta: Suveniri koje turisti nose sa Zlatibora umesto magneta

 ≫ 

Ovde se tradicija sušenja mesa prenosi decenijama, sa kolena na koleno

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • bandzi

    17. januar 2021 | 19:55

    najbolja govedja prsuta Uzicka-Zlatiborska, Njeguska - Crna Gora, imaju i Dalmatinci dobar suseni but, ove tri daleko ispred svih ostalih i domacih i inostranih

  • Vlada

    17. januar 2021 | 18:44

    Ne bih bas da se zameram ali šunka je šunka

  • dragan

    17. januar 2021 | 17:20

    Najbolja pršuta se pravi na lovcenu da se zna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA