≫ 

Najpopularnija kuća u Zemunu: Još uvek nema reda za fotkanje, ali su medvedići tu

Čak i ako niste ljubitelji novogodišnje čarolije, ovaj deo Zemuna vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim

  • 0

Kako zakuca decembar, tako nam se, hteli to ili ne, misli okreću ka Novoj godini. Pa i ako je ova godina u neku ruku bila drugačija nego prethodne, čini se da praznični duh ne jenjava.

Naročito među mlađima, koji već razmišljaju gde će i kako uživati u najluđoj noći.

Zato ako ovih dana budete imali prilike da posetite, za jedne najlepši deo Beograda, za druge deo grada koji je sam sebi dovoljan i koji se ne smatra delom prestonice, ne propustite da uživate u neverovatnoj dekoraciji.

Prošle godine bili smo svedoci euforije koje su plišani medvedići na fasadi ovog lokala u Zemunu izazvali. Čekalo se u redovima za fotografisanje. A bilo je, naravno i onih koji nisu štedeli, ne baš tako lepe reči o svima onima koji su želeli da se fotografišu, videvši to kao čisto gubljenje vremena.

Čak i ako niste ljubitelji novogodišnje čarolije, ovaj deo Zemuna vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Dok prilazite iz pravca keja, ne možete da ne primetite dva lokala, jedan do drugog. Čuveni zemunski riblji restoran i sada već čuvena kafeterija, poznata po fenomenalnoj novogodišnjoj dekoraciji.

U koje god doba dana da odete, nećete pogrešiti. Mada je uveče celokupan ambijent zanimljiviji-

I naravno, ne propustite da se fotografišete u izuzetno lepo dekorisanom ambijentu. Makar na tren uživajte u novogodišnjoj čaroliji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA