• 34

Ako se srpski turisti ne budu vraćali Crnoj Gori, evo ko će: Preko 2 miliona ljudi gledalo prilog

U Nemačkoj se "na sva usta" Crna Gora promoviše kao korona-free destinacija i budi sve veće interesovanje turista

  • 34
Crna gora, Perast

Foto: Pixabay

Na jednoj od najgledanijih nemačkih televizija “RTL”, u okviru emisije "Život - ljudi, trenuci, događaji“, emitovan je prilog o Crnoj Gori kao bezbednoj turističkoj destinaciji koja će, kada se stvore mogućnosti za realizaciju turističkih putovanja, spremno dočekati svoje goste.

- Mala balkanska država Crna Gora nas iznenađuje ove nedelje sa izjavom da planiraju otvaranje hotela i restorana već 18. maja -  navodi se na početku priloga, dok se prikazuju impresivni kadrovi prirodnih i kulturnih lepota Crne Gore.

U izjavi za “RTL”, predstavnik Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, istakao je da su turistički radnici u Crnoj Gori, spremni da, kada za to dođe vreme u zavisnosti od epidemiološke situacije, pruže maksimalno kvalitetnu uslugu za sve goste koji dođu u Crnu Goru, primenjujući u potpunosti higijenske protokole i mere propisane od strane nadležnih svetskih zdravstvenih institucija, kako bi pružili maksimalnu bezbednost gostima.

- Nemačka i zemlje nemačkog govornog područja predstavljaju prioritetna emitivna tržišta za Crnu Goru. Uvereni smo da ćemo i u narednom periodu biti u prilici da, uz tradicionalno gostoprimstvo, budemo domaćini turistima iz Nemačke za koje Crna Gora ima bogatu i raznovrsnu ponudu - kazao je predstavnik NTOCG Andri Stanović u izjavi za televiziju „RTL“.

Reč je o najvećoj evropskoj privatnoj radio-televizijskoj kući i TV kanalu, dok emisija „Život-ljudi, trenuci, događaji“ u okviru koje je emitovan prilog o Crnoj Gori broji gledanost od oko 2,6 miliona gledalaca.

Najuticajniji nemački mediji ovih dana promovišu Crnu Goru kao korona-free destinaciju, pa je osim nedavno objavljenog članka o Crnoj Gori u dnevnom listu “Bild”, jedan od najčitanijih njemačkih portala “Focus.de” pisao o Crnoj Gori kao destinaciji koja će od 18. maja pokrenuti svoju turističku infrastrukturu za doček turista uz poštovanje svih bezbedonosnih mera koje pripremaju nadležne institucije.

Video: Plava ajkula od tri metra u Crnoj Gori: Ugledali su je ribari, plivala je oko njihove barke

(Telegraf.rs/Primorskenovine.me)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milenko

    Ove godine ne verujem da će iko ići na letovanje u drugu državu.

  • Dare

    Evo iz prve ruke , nije problem korona free destinacija mozes ici bilo kuda ali kad se vratiš 14 dana karantin. E sad ko ima toliko odmora da ode 10 dana na odmor i 14 da ostane kući a 90% je do sad potrosilo bar 10 dana odmora!!!!!!!!!!

  • Riki

    Nebi u crnu goru da je sve besplatno.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima