≫ 

Ovako izgleda najskuplja plaža u Crnoj Gori: Zabranjeno unošenje hrane i pića, ne krećite bez 50€

Plavi horizonti su ove sezone posebno popularni među turistima

  • 21
plaža Plavi horizonti; foto Biljana Stanojević/Telegraf.rs

plaža Plavi horizonti; foto Biljana Stanojević/Telegraf.rs

Kristalno čisto more, zelenilo koje pravi hlad, pesak pod stopalima… Plaža Plavi horizonti kod Tivta ove sezone će po svemu sudeći biti jedna od najpopularnijih u Crnoj Gori.

Ali, osim zbog prirodnih lepota, o Plavim horizontima se sve više priča i zbog cena na koje srpski turisti baš i nisu navikli. Razlog je blizina Porto Montenegra koji je uticao na skok cena u ovom delu Boke.

Turisti koji dolaze automobilom na Plave horizonte trebalo bi da računaju da će za parking morati da izdvoje 3 evra. Isto toliko košta i limenka bilo kog gaziranog soka u baru na plaži, dok je koktel duplo skuplji nego u Kotoru i košta 8 evra.

Dok je u većini crnogorskih letovališta iznajmljivanje dve ležaljke i suncobrana 10 evra, na Plavim horizontima je plažni mobilijar 50 odsto skuplji i sada košta 15 evra.

Ukoliko se zaputite na Plave horizonte rano ujutro, bez doručka, možete da obedujete u restoranu na plaži. Omlet, ceđena pomorandža i kafa za dvoje koštaju 20 evra.

Na ulasku u Plave horizonte jasno je naznačeno da je zabranjeno unošenje hrane i pića, iako postoji i deo na kom se ne nalazi plažni mobilijar, pa ako želite da provedete dan u ovom jadranskom raju pripremite oko 50 evra evra za parking, ležaljke, suncobran, hranu i piće za dvoje.

Video: Ove plaže oduzimaju dah, bukvalno: Odnele su najviše života, a njihova lepota je nestvarna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA