Predivno more, gostoprimstvo, prirodne lepote, dobra hrana: "Crna Gora je najlepša na svetu"

Ako još niste odlučili gde ćete na odmor, zaputite se tamo gde se osećate kao u svojoj kući

  • 0
Sutomore, Crna Gora Foto: Shutterstock

Vreme godišnjih odmora je počelo, a mnogi građani Srbije biraju Crnu Goru kao destinaciju na kojoj će provesti letovanje. Od Igala do Ulcinja, Crna Gora obiluje predivnim plažama, dobrim restoranima i različitim tipovima smeštaja - od apartmana do velelepnih hotela.

Crna Gora je omiljena destinacija i porodice Karić. Bogoljub Karić podelio je na društvenim mrežama snimak iz Crne Gore uz poruku i poziv građanima Srbije da tamo provedu godišnji odmor.

- Srećni smo kada možemo da odvojimo nekoliko slobodnih dana da predahnemo od obaveza - napisao je Bogoljub Karić.

- Posebno nam je zadovoljstvo da za tu priliku odaberemo našu bratsku Crnu Goru i posvetimo se prijateljima i uživanju u predivnom moru i prelepoj prirodi.

Ovaj video zapis nije napravljen ni na Floridi, ni na Karipskim ostrvima ili Sejšelima, nego u Crnoj Gori.

Za moju porodicu, naveo je Bogoljub Karić, Crna Gora je lepša od svih drugih destinacija po svetu:

- Gostoprimstvo ljudi je poseban motiv da se uvek vraćamo, jer se osećamo kao u svojoj kući. A kad se odmor završi, često volimo da se podsetimo na lepe trenutke i uživanje, posebno u raznim ribljim specijalitetima ili čuvenoj njeguškoj pršuti. Verujem da u ovim danima, kada su putovanja ograničena i situacija sa virusom se pogoršava, moramo da budemo odgovorni i idemo tamo gde je situacija još uvek dobra i pod kontrolom.

Karić je poželeo svim građanima Srbije lep odmor, uz poruku da po povratku u Srbiju sa novim elanokm svi krenu u nove poslovne pobede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA