Otkrivamo: Turistički portal koji vas vodi na odmor do čak 76% povoljnije

Leto je vreme za putovanja, odmor i opuštanje

  • 1
Deca, kupanje, plaža, letovanje, leto Foto: Shutterstock

Kada dođe vreme da odaberemo svoju destinaciju za letovanje, potrebno je da donesemo niz odluka. Možda i najbitnija odluka je gde ćemo da pronađemo odgovarajuću ponudu. Jedan od portala nudi popust do čak -76%

  • Da li smo dobro razumeli? Popusti do -76%?

- Da, ako želite odmor provesti na bajkovitim destinacijama, u besprekornim hotelima uz povoljne cene i visoke popuste, posetite našu stranicu.

  • Ko ste vi zapravo?

- Turistički portal Megabon garantuje vam najbolje hotelske pakete, destinacije na moru, avionske karte ili skijaške pakete. Ako tražite ideju za odmor, pogledajte šta vam nudimo i uvereni smo da će odgovor na vaše pitanje o tome gde da provedete odmor od sada biti puno jednostaviji. Nudimo vam jedinstvene hotele po najnižim cenama.

  • Kako funcioniše Megabon odnosno šta moramo da učinimo kako bismo mogli da koristimo takve popuste?

- Na portalu Megabon izaberite odgovarajuću ponudu. Prodajne cene ispisane su narandžastom bojom. Iznenadićete se nad povoljnim mogućnostima, verujte nam! Kad odlučite koji hotel vam odgovara, ponuđaču pošaljite upit o slobodnim terminima. Kontakt ponuđača nalazi se u prvoj napomeni u ponudi. Kad vam ponuđač potvrdi termin, vi na Megabon stranici kupite kupon.

  • Kupimo kupon? Kakav kupon?

- Kupon je jedan - manji deo prodajne cene, onaj gde piše 'Plaćanje odmah'. Taj deo ćete da uplatite direktno Megabonu. Kupovinu izvršite na način da kada otvorite ponudu, u narandžastom okviru videćete opciju kupi. Klikom na tu opciju izabrali ste svoju ponudu, nakon toga upišite svoje podatke i nastavite prema koraku o detaljima plaćanja. Izaberite odgovarajući način plaćanja i završite kupovinu. Nakon toga ćete na svoju e-mail adresu primiti kupon koji vam omogućava odmor po već spomenutoj prodajnoj ceni. Taj kupon pošaljite ponuđaču – tako ćete da potvrdite svoju rezervaciju. Deo prodajne cene gde piše 'Plaćanje ponuđaču' platite direktno ponuđaču, obično na licu mesta.

  • Šta nakon toga?

- Ništa. Sad je vreme za odbrojavanje ...

  • Gde možemo da vidimo vaše ponude?

- Naše ponude možete da vidite na stranici www.megabon.eu/sr. Ukoliko želite biti obavešteni o našim novim ponudama, posebnim popustima, promo kodovima ... prijavite se na naše e-novosti . Redovno ćemo da vas obaveštavamo o našim akcijama. Budite prvi koji ćete da saznate šta vam svaki dan nudimo. Pored toga posetite našu Facebook stranicu preko koje ćete biti obavešteni o svemu što vas zanima.

  • Gde se, dakle, putuje u ovoj sezoni?

- Birajte svoju destinaciju: Crna Gora, Dalmacija, Slovenija, Mađarska, Austrija, Nemačka, Bugarska ...

Leto je vreme za putovanja. Odmor i opuštanje. Doživite jedinstveno iskustvo na vašoj omiljenoj destinaciji uz najpovoljnije cene i najsavremenije usluge. Za sve to na jednom mestu, posetite Megabon.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    20. jul 2021 | 12:33

    Ušla sam na sajt, ne znam kakve su cene inače, ali svakako je drugačija ponuda, i sve mi je zanimljivo. Nadam se da će popust potrajati dok se ne odlučim :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA