Poneo rešo na plažu, skuvao ručak, pa pokrenuo lavinu na Fejsbuku: Retko ko ga je napao

Da li će "izumi" turista postati pravilo ili ostati izuzetak, ostaje da se vidi

  • 48
Makarska, Baška Voda Foto:Pixabay

Turisti su izgleda ove godine kreativniji nego ikada. Da li je to zbog prošlogodišnje nemogućnosti da se ode na more, ili je u pitanju snalažljivost, teško je proceniti. Ipak, reklo bi se mnogi na plažama osećaju kao kod kuće.

Ove godine bilo je raznih situacija, a letnja sezona još uvek nije gotova. Da li će "izumi" turista postati pravilo ili ostati izuzetak, ostaje da se vidi, a poslednji u nizu, koji je izazvao veliku pažnju javnosti zabeležen je na jednoj plaži u Dalmaciji.

Momak sa fotografije na plažu je poneo ručak, što ne bi bilo ništa neobično, da ga na istom mestu nije i kuvao.

On je poneo plinski rešo i šerpicu u kojoj je spremio svoj obrok.

Fotografija je izazvala mnogo komentara, a neki od korisnika društvenih mreža su se našalili da sprema samo prilog, a da jagnjetina tek treba da stigne.

Ima i onih čiji je zaključak bio da je potez ovog momka logičan, ako se u obzir uzmu cene hrane na plažama, kao i da je priprema obroka na plaži sasvim u redu, ako ne ometa ostale posetioce.

Podsetimo, pre nekoliko dana još jedna fotografija je izazvala lavinu komentara, a zabeležena je na plaži nedaleko od Makarske, kupači su, naime, poneli sto i klupe koje su postavili na plaži. Za stolom je obedovalo više dece i odraslih, koji su obalu Jadrana pretvorili u mini restoran na otvorenom.

Šta vi mislite o potezu ovog mladića? Podelite sa nama u komentarima...

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ax

    13. avgust 2021 | 18:09

    Kao prvo sa kompletnog Jadranskog mora skoro su nestali kampovi za kampovanje. Sa njima je nestao i najlepši način letovanja na moru. Nestali su jer su ljudi danas većinom paćenici, koji pate za nekom ekskluzivom, koju većina ne može da priušti. Danas se letovanje na moru zove soba koja je udaljena pet km od obale. I onda svako jutro nizbrdo i svako posle podne uzbrdo jer parking mesta nema. Ceo dan žvalenje po mekikama, pizama, krofnama i kuvanim kukuruzima. Ali bolje i tako nego zamislite podsmeha kad se žena vrati u firmu na posao i kaže da je kampovala na moru. Ali muškarac da pogleda ovako: hladovina borove šumeu kojoj je okačena ležaljka iz koje vidi kako se deca kupaju, pokraj stolić sa hladnim pivom, a iz pozadine dopire miris spremanja hrane u kampu. Znam da će me sad popljuvati osobe koje bi trebalo spremati hranu, ali to su iste one koje ni kući ništa ne pripreme.

  • Pa sta

    13. avgust 2021 | 16:02

    Kao u stara dobra, lepa vremena. BRAVO za mladica. Kako smo nekad lepo ziveli 😌

  • 1111

    13. avgust 2021 | 17:53

    Nama ne moze covek da ugodi. Evo primera. Ja kao i svaki ,,seljak,, iz inostranstva kad sidjem u srbiju makar jednom kupim 200 gr. Alpske, jedan jogurt i vruc hleb za dorucak. (Zidardki dorucak) Zena i deca me cepavo gledaju i krste se. A usput komentRi da vrisnes. To sta covek jede u datom momentu nije merilo njega kao coveka vec njegovog apetita. A svi vi koji jedete kavijar. I iberico sunku, pisate kolonsku vodu i ne cucite kad kakite. , Imate pravo da komentarisete sta ko jede i kolko je siromasan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA