≫ 

Kao grad duhova: Korona virus rasterao turiste, jedna od hit destinacija na svetu je potpuno prazna

Fotografije snimljene na aerodromu u Baliju svedoče o negativnom uticaju korona virusa na turizam

  • 0
Aerodrom na Baliju Printskrin Facebook / Kania Bali Tour

Bali je jedna od najposećenijih destinacija na svetu u poslednjih deset godina. Prosečna temperatura na ostrvu se kreće između 23 i 35 stepeni Celzijusa zbog čega na ovoj lokaciji turizam cveta tokom svih godišnjih doba.

Međutim, zbog straha od korona virusa, indonezijsko ostrvo Bali sada gubi velike količine novca koje bi imao od stranih turista. To dokazuje neverovatan prizor sa aerodroma, koji je inače prepun ljudi, a sada je prazan, sa tek ponekim turistom.

Fotografije gotovo napuštenog aerodroma na Baliju otkrile su poražavajući uticaj virusa Covid-19 na turističku industriju ostrva Indonezije.

Međunarodni aerodrom Ngurah Rai je glavni aerodrom na Baliju, a fotografije je snimio u četvrtak u 9.30 ujutro zaposleni iz Kania Bali Tour, kompanije koja se bavi uslugom prevoza putnika na ostrvu.

Indonezija ima 34 potvrđena slučaja korona virusa, uključujući 53-godišnju ženu iz Velike Britanije koja je umrla od Covid-19 virusa u sredu ujutru.

Video: Panika ili beda? Školska deca u Kolumbiji na časovima prave maske za korona virus

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA