≫ 

Zašto ova žena juri turiste sa motikom na pustim planinama Nepala?

Priča iza viralnog videa

  • 1
žena iz nepala Printscreen: Youtube/ Stuart Wilson

Žena koja juri Britance na planinama Nepala možda vam na prvi pogled deluje nenormalno, ali o tome sudite tek kada budete čuli čitavu priči. 

Nepal je država koja je poznata po tome da poštuje svoje turiste. Nepalci su generalno poznati kao miran i gostoljubiv narod.

Šta je onda razbesnelo ovu ženu toliko?

Ispostavilo se da su majka i sin iz Velike Britanije odmorili u kafiću ove žene i popili dva čaja. Kad im je stigao račun, iznenadili su se što je žena htela da im naplati dva dolara.

Britanci su smatrali da žena traži previše, jer su cene na Nepalu generalno mnogo niže. Pokušali su da traže popust i da se pogode oko cene ali žena nije pristala.

U tom trenuktu Britanka je počela da snima ženu podsmevajući se njenim čudnim načinom govora, i majka i sin su odlučili da napuste kafić bez plaćanja računa.

Nastavak priče možete i sami da vidite na popularnom video snimku.

Istina je da su u Nepalu cene čaja znatno niže, ali porodica koja drži ugostiteljski objekat "u sred ničega" mora nekako da zaradi.

Bilo kako bilo, Britanci su se verovatno pokajali što nisu odmah platili račun.

Video: Pokušao da opljačka restoran kuvarica ga tukla gulašom i pečenjem

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA