≫ 

Evo šta vas čeka na najskupljem putovanju na svetu koje košta čak 270.000 dolara

Da li ste zainteresovani?

  • 8
Zabrana putovanja Foto: Pixabay

Otkriveno je koliko košta najskuplji odmor na svetu. Putovanje u trajanju od 20 dana, u toku koga će putnici posetiti 7 zemalja i preći oko 19.000 kilometara košta oko 270.000 dolara po osobi.

Šefovi luksuznog lanca Four seasons hotels and resorts, koji je u delimičnom vlasništvu vlasnika Microsoft kompanije, Bila Gejtsa, navode da će tura nazvana Remote wonders ponuditi svim gostima novo, obogaćujuće putovanje, prenosi News.com.

Turisti će putovanje početi u avionu A321neo u Dubaiju, što prethodi putovanju u Vijetnam, Kambodžu i na Tajland, zatim na Sejšele, a onda i u Nacionalni park Serengeti u Tanzaniji, Ruandu i zatim nazad u Dubai.

Putnici će moći da istraže drevne gradove Hoi An, Angkor Wat and Chiang Mai or Chaing Rai, ali i da vide izbliza gorile u šumama bambusa Ruande, kao i da se odmore na fenomenalnim tropskim plažama Sejšelskih ostrva.

A to je zapravo jedna od ukupno četiri rute, koje se nalaze u ponudi Four seasons hotels and resorts od decembra 2021. godine.

Luksuzni avion A321neo, kojim će gosti putovati ima samo 48 sedišta, koja su ručno rađena i presvučena kožom, a obezbeđuju obaveznih 2 metara ličnog prostora.

Šta još putnici dobijaju za tako visoku cenu?

Gostima će biti na raspolaganju 24 časa lični batler, zatim posvećeni planer putovanja i kuvar tokom putovanja. Još su tu i lekar, kao i maksimalno obučeni članovi posade.

Brošure koje se šalju klijentima o ovom atraktivnom putovanju obećavaju da će svakom putniku biti obezbeđena personalizovana avantura i da će to definitivno za njega biti najneobičnije iskustvo.

Video: Par dasaka, burići, volja i dobro društvo, je sve što vam treba za idealni odmor na vodi

(Aleksandra Blažević/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr Savara

    30. avgust 2020 | 21:55

    S' tolikim parama, covek da obidje planetu 3x, a ne 7 drzava.

  • Miloš PN

    30. avgust 2020 | 21:07

    Gde mogu da uplatim ovaj aranžman... Lepe destinacije...

  • Toro

    30. avgust 2020 | 21:51

    Gde mogu da uplatim ovo letovanje za porodicu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA