• 0

4 najneprijatnija iskustva koja vam se mogu desiti u avionu: Ovi ljudi su ih doživeli!

, Telegraf

Ako i vi imate "horor" priču o neprijatnom iskustvu u avionu, podelite je sa nama

  • 0
avion

Foto: Pixabay

Većina nas je iskusila neke neprijatne situacije u avionu kojih se ne prisećamo rado. Za neke ljude se ovi trenuci se pretvaraju u "horor priče" i, na veliku sreću ostatka sveta, mnoge od njih završe na platformi "Reddit".

Vežite se, polećemo ka najneprijatnijim pričama koje su se dogodile u avionu!

 

Nepristojni sagovornik

Korisnik Reddita "amethistine1" imao je nesrećan susret sa starijim gospodinom koji je tokom leta sve vreme pričao. U objavi je objasnio kako su se putnici iza njega izuli i zbog nastalog smarada stariji gospodin je počeo da se žali. Nekoliko puta je pozvao stjuardesu i zamolio ju je da reši problem, međutim bezuspešno.

Kada je gospodin prestao sa prigovaranjem zbog neprijatnog mirisa, počeo je da ćaska sa autorom objave, koji je zaista samo hteo da spava.

Pošto je stariji muškarac sedeo bliže hodniku, upozorio je korisnika Reddit-a da ni ne sanja o odlasku u toalet, jer mu se on neće povući da bi mogao da izađe.

avion

Foto: Pixabay

 

Poletanje u oluji

Korisnik na istoj društvenoj mreži zvani "Tellenue" imao je intenzivno iskustvo dva puta na istom letu.

Pre poletanja je postojalo ozbiljno upozorenje da se približava velika oluja. Uprkos tome, pilot je smatrao da može da poleti i dostigne visinu iznad oblaka pre nego što oluja počne.

U tom procesu, pilot nije ni tražio odobrenje pre poletanja i trka je počela. Autor objave tvrdi da je pilot krenuo punim gasom još na zemlji, pre nego što je poleteo. On tvrdi da su svi oko njega bili prepadnuti i da je imao utisak kao da će avion bilo kog trenutka da padne.

Kada je avion bezbedno postigao visinu letenja, pilot se obratio putnicima, i rekao da su zbog brzog poleta skratili put za 40 minuta.

avion

Foto: Pixabay

 

"Prvi put letim"

Korisnik Reddit-a "TheBrontosaurus" podelio je staro iskustvo o svom prvom letu iz Denvera do Sidneja. Ne samo da je takav let zastrašujući i dugačak sam po sebi, već je ovaj momak imao i neke dodatne komplikacije.

Imao je tek 13 godina, a leteo je sam. Posedovao je dozvolu za to,  ipak, tokom presedanja u San Francisku osoblje na aerodromu je smatralo da mu je neophodna pratnja.

Debata o tome se toliko odužila da je on zakasnio na let i morao je da prespava u hotelu aerodroma.

Sutradan ujutru ne samo da nije imao vremena da doručkuje, već ni da se presvuče, osoblje aerodroma ga je prebacilo u sobu za maloletnike bez pratne. On je bio jedino dete tu. Morao je da provade 22 sata u toj sobi, nakon toga je konačno uspeo da se ukrca u avion za Sidnej.

avion

Foto: Pixabay

 

Ponekad je najbolje sedeti blizu toaleta

Jedna korisnica Reddit-a "loveveinerdogs" ispričala je sramotnu pruču svog dečka. Nakon obilnog obroka na aerodromu devojka je zaspala u avionu pre poletanja. Kada se probudila, njenog dečka, koji je sedeo na srednjem sedištu pored nje, nigde nije bilo. Budući da svetlo "zauzeto" na vratima toaleta nije bilo upaljeno, nije mogla ni da pomisli gde se njen dečko nalazio. Brzo je upozorila stjuardese, pokušavajući da ostane mirna.

Njen dečko se konačno vratio na svoje mesto, ali je užasno smrdeo. Kada ga je devojka upitala šta se desilo on ju je samo ignorisao.

Nakon što su konačno sleteli, dečko je objasnio da mu se pre leta išlo u toalet, ali nije uspeo da ga pronađe. Kada je konačno ušao, bilo je kasno. Onda je proveo neko vreme pokušavajući da negde baci svoje bokserice, međutim jedna stjuardesa je insistirala da se vrati na svoje mesto, kako bi avion mogao da poleti.

 

Ukoliko i vi imate neku neprijatnu, ili zanimljivu priču sa aerodroma ili iz aviona, podelite je sa nama u komentarima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok