≫ 

"Ovo nikada nemojte da naručite u avionu": Stjuardesa otkrila tajne avio-kompanija

Nisu svi bili sigurni da ona govori istinu

  • 0
stjuardesa, hrana, pice , avion, serviranje, ruca u avionu Foto: Shutterstock

Američka stjuardesa postala je popularna na društvenim mrežama nakon što je podelila video u kom objašnjava koja pića ne bi trebalo da naručite u avionu.

Ket Kamalani, koja ima više od 465.000 pratilaca na TikToku, savetuje da izbegavate konzumiranje tečnosti koje nije u limenci ili u plastičnoj bočici.

- Cisterne za vodu u avionu se nikada ne čiste. Zato stjuardese gotovo nikada ne piju kafu ili čaj tokom posla - objašnjava u videu.

Ket, takođe, u snimku tvrdi da se određeni delovi aparata za pripremu kafe čiste samo ako su polomljeni ili bi ih trebalo popraviti ili zameniti.

- Aparat za kafu nikada nije potpuno očišćen i stoji pored toaleta - dodala je.

Ona upozorava roditelje da nikada ne naručuju toplu vodu u avionu kako bi bebama napravili bočicu mleka ili čaja. Savetuje da umesto toga zatraže flaširanu vodu i šolju tople vode, piše britanski Mirror. Napitak treba napraviti sa hladnom vodom, a zatim bocu staviti u čašu sa vrućom vodom iz uređaja i tako zagrejati.

@katkamalaniPeople THINK this is a flight attendants job ##flightattendants ##fyp ##travelhacks ##travelers ##flightcrew ##traveltiktok♬ original sound - Kat Kamalani

Nejasno je za koju avio kompaniju Ket radi.

Do sada je više od milion ljudi odgledalo video, a na hiljade korisnika je komentarisalo njenu objavu. Mnogi su se naljutili i u komentarima pitali zašto stjuardese ne očiste uređaje za vodu i kafu ako već znaju da oni nisu čisti.

- Ako znate da je problem u rezervoaru za vodu, zašto to ne rešite? To je vrlo neodgovorno - napisao je jedan korisnik.

Jedna bivša stjuardesa je potvrdila da je ono što je Kamalani podelila u snimku u potpunosti istinito.

Međutim, nisu svi bili uvereni u istinitost priče koju je Ket podelila. Javili su se i korisnici TikToka koji su se predstavljali kao radnici različitih avio-kompanija i napisali da to nije slučaj u kompanijama u kojima su oni zaposleni.

- U mojoj avio-kompaniji rezervoari za vodu se redovno nadgledaju i dezinfikuju. Takođe, posude u aparatima za kafu menjaju se posle svakog leta - napisala je jedna žena.

Video: Ona je prva srpska stjuardesa koja vodi avio- vesti, a nije Kija Kockar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA