≫ 

Krstarenja na koja će svako poželeti da ode: Najlepša ostrva južnih Kariba čekaju turiste

Putnici će, u zavisnosti od dužine odabranog aranžmana, moći da posete do 10 lokacija

  • 2
Idealna mesta za rad na daljinu Foto: Pixabay/Barbados

Tri različita itinerera su predstavljena do atraktivnih ostrva Južnih Kariba, počev od decembra 2021. godine.

Sledeće zime će prvi put i Barbados biti uključen u ponudu kompanije Royal Caribbean International. Putnicima će biti ponuđena mogućnost da na kruzeru Grandeur of the Seas upoznaju i južne Karibe. Tri različita itinerera od 7 i 14 noćenja će uključiti i tri nove luke na ostrvima Trinidad, Tobago i Sveti Vinsent.

Putnici će imati priliku i da se u toku jednodnevnih izleta upoznaju sa prirodnim lepotama ostrva Aruba i Kurasao, ali i da uživaju u kasnim izlascima noću na tim destinacijama. Kada su u pitanju duža putovanja, planirano je da prenoćište bude na Arubi, uz posetu Kolumbiji, Panami i Kostariki između ostalih.

- Uzbuđeni smo što razvijamo naše dugogodišnje partnerstvo sa Barbadosom i predstavljamo Bridžtaun kao najnoviju matičnu luku kruzera Grandeur of the Seas. Plovidba tim delom Kariba će ponuditi putnicima nezaboravne odmore, a imaće priliku da upoznaju mesta koja oduzimaju dah, poput Granade i Svete Lucije, a sada i Sent Vinsent, Trinidad i Tobago - rekao je za Travel daily news Majkl Bejli, predsednik kompanije Royal Caribbean International.

Trinidad Foto: Pixabay.com

Cilj je da se gostima pruži nezaboravan provod, tako da mogu da upoznaju i ružičasto peskovite plaže karakteristične za ostrvo Barbados, ali isto tako i da upoznaju kulturu ovog dela Kariba.

I nadležni na Barbadosu sa nestrpljenjem očekuju da ovi itinereri zažive, te da pokažu domaćinsku atmosferu mnogima, koji će se naći na kruzeru.

Barbados je poznat po bogatoj istoriji i izuzetno gostoljubivom narodu. A tu će turisti imati prilike da dožive i avanturu i da upoznaju kako ruralne, tako isto i urbane delove ostrva, na kojima se nalaze neki od najluksuznijih hotela u tom delu sveta. Istovremeno će imati priliku da uživaju u prirodi.

Oni koji posebno žude za avanturama mogu posetiti i takozvano ostrvo „Mala Engleska“, poznato kao Bajan, na kome se nalazi vrlo bogato prirodno i kulturno nasleđe.

Zandam kruzer Foto: Tanjug/ AP Photo/Arnulfo Franco

Nova krstarenja za nastupajuću zimu 2021/22. ove kompanije su od nedavno u prodaji. Plan je da putovanja počnu nedeljom, a pored ostalog će posetiti Barbados, Tobago i Trinidad, zatim Grenadu, Dominiku, Svetu Luciju, kao i Arubu, Kurasao, Panamu i Kostariku, što sve zavisi u principu od toga da li je u pitanju sedmodnevni ili 14-dnevni aranžman.

Iz ove kompanije navode da očekuju da će pomenuti itinereri naići na odličan odziv kod putnika, zato što im pružaju mnogo obimniji i zanimljiviji doživljaj.

(Aleksandra Blažević/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    31. januar 2021 | 19:28

    od kad je barbados u juznim karibima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA