≫ 

Ponudio je beskućniku da budu najbolji prijatelji na jedan dan i promenio mu ceo život

Džimi je inače kreator na TikToku, a tajna njegovog uspeha leži u tome što prihvata izazove svojih pratilaca

  • 0
Beskućnik, beskućnici, lutalica, lutalice, prosjak

Foto ilustracija: Pixabay

Džimi Darts, popularni video kreator koji na društvenoj mreži TikTok ima čak 1,7 miliona pratioca, prihvatio je izazov da na jedan dan bude prijatelj sa potpunim neznancem. Tako je upoznao beskućnika Jahaju, na plaži na Floridi i u momentu mu promenio život iz korena.

Jahaja je bio u dugovima, živeo je u šatoru na plaži na Floridi, a onda se desilo poznanstvo sa Džimijem i sve je krenulo na bolje. Sada više nema novčanih dugova, a postoji mogućnost i da pronađe bolji dom.

Kako se desilo poznanstvo?

 

Džimi je inače kreator na TikToku, a tajna njegovog uspeha leži u tome što prihvata izazove svojih pratilaca.

Nedavno je prihvatio izazov da postane najbolji prijatelj sa potpunim neznancem i tako je i upoznao Jahaja, koji je ljubazno prihvatio ponudu da sa Džimijem bude prijatelj na jedan dan.

@jimmydartsReply to @crazypabz He’s been living in a tent on the beach and has $8,000 in current bills right now but I told him we might be able to fix that ❤️♬ original sound - Jimmy Darts

 

Taj dan, Džimi i Jahaja su igrali košarku, skakali preko ograda, jeli detelinu i pravu hranu. Ukratko radili su sve ono što najbolji prijatelji rade. Jahaja nije znao da će se ova mala avantura pretvoriti u dan koji će mu promeniti život.

- Kad me je sreo na plaži, nisam bio dobro. Jednostavno osećao sam se kao da bih radije da sam mrtav. Verovao sam u Boga i odlučio da dođem na plažu znajući da će on pronaći neko rešenje. Džimi mi je prišao i blagoslovio me novom životnom prilikom - rekao je Jahaja u videu.

@jimmydartsReply to @tanaisy1 Follow my Instagram for updates! If you wanna bless him and haven’t yet his Cash App is $YahayahEl ❤️♬ original sound - Jimmy Darts

 

Na kraju videa Darts je zamolio svoje pratioce da doniraju novac za Jahajkako bi mu promijenili život. I stvarno jesu - ljudi velikog srca su u samo nekoliko dana su skupili preko 9.500 dolara, a doniraju i dalje.

- Želim da se zahvalim svima na pomoći, molim se Bogu da vam se sve dobro vrati - rekao je Jahaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA